İbrahim Tatlıses'in son dileği belli oldu

Herkesin can kulağıyla dinlediği ve pür dikkat izlediği programlardan birisi olan İbo Show, yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor.

Programda gündeme gelen olayların ardı arkası kesilmezken İbo Show’un 13. bölümünde İbrahim Tatlıses’ten şok edici bir itiraf geldi. Milyonlarca kişi Tatlıses’e kilitlenirken programı izlemeyen kişiler itirafın ne olduğunu merak ederek sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Star TV’de yayımlanan ve her bölümünde yeni konuklarla seyirci karşısına çıkan İbrahim Tatlıses, son bölümde konuk olarak Eda Özülkü, Metin Özülkü, Burak Kut, Ferda Anıl Yarkın, Ümit Sayın ve Ege’yi ağırladı. Hareketli ve renkli anların yaşandığı son bölümde İbrahim Tatlıses’ten beklenmedik bir itiraf geldi. O itirafın ardından sosyal medya kullanıcıları şaşkınlıklarına engel olamadı. İbrahim Tatlıses ise önce açıkladı sonra duasını dile getirdi.

Birçok sektörde boy gösteren ve en çok İbo Show programıyla yankı uyandıran İbrahim Tatlıses, günden güne yeni açıklamalar yapıyor ve gündemde uzun soluklu yer alıyor. Her açıklamasıyla tüm dengeleri değiştiren İbrahim Tatlıses, İbo Show’un yeni bölümünde söylenilen şarkının ardından gündemde yankı uyandıran bir açıklama yaptı.

İbrahim Tatlıses’ten merak uyandıran açıklama!

İbo Show programının sunucu koltuğunda oturan İbrahim Tatlıses, programın yayınlanan son bölümünde son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. Her açıklamasıyla gündemde uzun soluklu yer alan ünlü şarkıcı konuklarıyla beraber söylediği ‘Gülüm Benim’ şarkısının ardından kısa bir açıklamada bulundu. Tatlıses, “Bu şarkıyı ben deyim 100, siz deyin 1.000 hatta 10.000 veya 50.000 kişi tanışarak evlenmiş. Bana en az 500 kişi ‘ben eşimle bu şarkıyı söyleyerek evlendim’ dedi. İnşallah sevgililer de hep bu şarkıyı dinler ve mutlu bir son elde ederek evlenirler!” sözlerini dile getirdi.

İbrahim Tatlıses’in seslendirdiği ‘Gülüm Benim’ şarkısı hakkında yaptığı açıklama gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Tatlıses açıklamasında bu şarkıyla evlenen kişi sayısının oldukça fazla olduğunu belirtti. Hatta çiftlerin bu şarkıyı dinleyerek evlenmesini istediğini söyleyen büyük İmparator, duasını dile getirmeyi de ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi