İbrahim Tatlıses'te müjde verildi

Ekranların en sevilen programı İbo Show'da müjde verildi. İbrahim Tatlıses seyircisi sevinçle karşıladı.

Her hafta Cumartesi günleri ekranlara gelen İbo Show’un başarısı da her bölümde daha çok artıyor. Sevilerek izlenen programda yaşanılan olaylar ise uzun bir süre magazin gündeminde etkin bir halde kalıyor. Cumartesi günleri yayınlanan İbo Show etiketleri ise en az 9 saate kadar TT kalarak sosyal medyanın gündemi oluyor.

Geçen hafta programına konuk olarak davet ettiği Latif Doğan, Bedia Akartürk, Nuri Sesigüzel, Uğur Karakuş, Kahtalı Mıçe isimler ise uzun bir süre sosyal medyada yer almıştı. Özellikle Latif Doğan’ın enerjisi sosyal medyanın diline düşmüştü. “Bir kez Latif Doğan ile karşılıklı oynasam tüm sorunlarım biter”, “Enerjisine bayıldım” gibi bir çok yorum gelmişti.

İbo Show’un başarısı ise reytinglerde ortaya çıkıyor. AB ve ABC reyting sonuçlarına bakıldığında, Sen Çal Kapımı, Survivor gibi güçlü rakiplerine büyük fark atan İbo Show, yayınlanan son bölümdeki reytinglerde 5 sırada yerini aldı. Total reyting sonuçlarında ise Kuzey Yıldızı dizisini sollayan İbo Show, 8 sırada yerini aldı.

İbrahim Tatlıses’in jesti ne?

İmparator’un yaptığı jest ise hem İbo Show sevenlerini hem de Bodrum halkına müjde niteliğinde oldu. İbo Show’un başarısını kutlamak adına başta tüm kamu çalışanlarına ve Bodrum vatandaşına 500 kilo çiğköfte dağıttı. Bodrum’da hayranlarıyla bir araya gelen İbo Show, Tatlıses Çiğköfte ile sevenlerinin yüzlerini güldürdü.

Bodrum’da bulunan Bitez Mahallesine gelen büyük İmparator, Tatlıses Çiğköfte bayilerinden birisine uğrayarak hem bayiye hem de sevenlerine sürpriz yaptı. 500 kilo çiğköfte dağıtan Tatlıses tüm hayranlarını sevindirdi. İbo Show’un yeni bölümüne ait herhangi bir fragmansa yayınlanmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!