İç çamaşırı giydirilen cansız mankene saldırdı: Bunlar kadın bedenini teşhir ediyor

İstanbul Fatih’te bir şahıs, iç giyim dükkanının önünde, iç çamaşır giydirilen cansız mankenlere hücum etti. Saldırganın, “Bunlar hanım bedenini teşhir ediyor” söylediği öğrenildi.

Olay, İstanbul’un Fatih ilçesinde dün saat 17.00 sularında yaşandı. Bir şahıs iç giyim dükkanının önündeki cansız mankenlere hücum etti.

Saldırgan, kadın iç çamaşırı giydirilen cansız mankenleri tekmeleyerek yere düşürdü. Mağaza sahibi hanım kapı önüne çıktığında, saldırganın “Bunlar hanım bedenini teşhir ediyor” diyerek vaka yerinden uzaklaştı. Saldırı görüntüleri tepkilere neden oldu.

İşyeri sahibi Melis Alptekin şunları söyledi:

“Bir anda mankenler yere düşmeye başladı. Rüzgar olduğu için ilkin rüzgardan zannettim fakat sonrasında yukarı çıktım. Bir adam mankenleri tekmeliyordu. Sonra sinirli bir şekilde ‘Buranın sahibi kim’ diye bağırmaya başladı. Sonrasında ‘Siz Müslümansınız, bunlar hanım bedenini teşhir ediyor. Siz iyi mi bu tarz şeyleri buraya koyarsınız’ diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin müdahalesi ile uzaklaştırıldı. Çok korktum titremeye başladım. Neye uğradığımı şaşırdım.” 

“Bu sabah gene gelmiş” diyen Alptekin, “Diğer çalışanlarımız görmüş, gelip kapının önünü denetim etmiş. Ben o sırada olmadığım için mankenler kapının önünde yoktu, mankenleri göremeyince gitmiş. Ben geldim, mankenlerimi gene çıkardım. Hatta daha güzel giydirdim. Çünkü biz onların zihniyetinden korkmuyoruz artık. Şikayetçi olmadım. Çünkü şikayetçi olsam bile ne yapılabilir diye düşündüm” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı