İlk defa yaşanıyor: İki dizi birleşiyor

Uzun süredir ekranlarda görülmeyen isimlerin Ramo dizisinde görülmesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından binlerce paylaşım gelmesine sebep oldu.

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrollerinde yer aldığı Ramo'nun yeni bölümü ise Cuma akşamı ekranlara gelmişti. Başrollerin hemen yanında başarılı yan oyuncularında yer aldığı dizinin yeni bölümü ise merakla beklenmeye başladı. Dizinin yeni bölümüne ait fragmansa yayınlandı. Atilla Olguç’un Kurtlar Vadisi havası estirdiği dizinin fragmanı ise çok beğenildi.

Dizinin 35. Bölümüne ait olan fragmanda Atilla Olguç, karşısında duran kişilere “Sana güvenmem ve seni öldürmem için bir sebep söyle” diyerek karşındakileri kurşun yağmuruna tuttu. En sonda ise dizinin baş kahramanı olan Ramo yer alıyordu. Ramo’nun sözleri ise fragmanda duyulmadı ve yeni bölüme saklandı.

Dizi artık resmen Kurtlar Vadisi Ramo!

Dizinin fragmanını izleyen birçok kişi ise dizide esen Kurtlar Vadisi rüzgarından etkilenerek birçok yorum yaptı. “Dizinin adı bundan sonra Kurtlar Vadisi Ramo”, “Polat Alemdar yakında gelecek hissediyorum”, “İki dizi resmen birleşti” gibi birçok yorum yapıldı. Kurtlar Vadisi Kaos’un ekranlara gelmeye hazırlanmasının hemen arkasından Ramo’da Kurtlar Vadisi havasının yaşanması seyircilerin hoşuna gitti.

Dizinin ilk bölümlerindeki durağanlığının olmaması ise Show TV izleyenleri mutlu etmeye yetiyor. Her bölümünde yaşanan reyting artışı ise bunun göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Yeni bölüm ise Cuma akşamı ekranlara saatler 20.00’da gelecek. 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı