İmamoğlu'ndan Teröre Tepki Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen askerler için başsağlığı dileğinde bulunarak, "Türkiye için terör beka problemlerinden birisidir," dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ tarafından yürütülen Beşiktaş Karanfilköy'deki kentsel dönüşüm süreci kapsamında yapılan daire tahsis çekiliş törenine katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleşen terörist taciz ve sızma girişimi sonucunda şehit olan askerleri rahmet ve saygıyla anarak, yaralı askerlere de geçmiş olsun dileklerini iletti.

"Yıllardır bu lanet olası terör belasının derdini çekiyoruz ve evlerimize kederler çöküyor," diye konuşan İmamoğlu, "Türkiyemiz için ne yazık ki terör beka sorunlarından birisidir ve bunu aşmak da bizim elimizdedir," dedi.

İmamoğlu, "Ben başta bir baba olarak üzülüyorum. Hepimizin evlatları bugün eğer yaşamlarını sürdürüyorsa hayatlarını devam ettiriyorsa, o şehitlerimizin bu mücadelesi sayesinde," diye ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İçişleri Bakanı: 'Çember-18 Operasyonlarında 81 İlde 4,995 Firari Yakalandı'
Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı