İranlı şüphelinin midesi ve bağırsağından 412 gram sentetik uyuşturucu çıktı

Kars'ın Selim ilçesinde midesi ve bağırsağından bileşik uyuşturucu çıkan İran uyruklu zanlı ile ona yardım ve yataklık icra eden taksi şoförü tutuklandı, bir şüpheli özgür bırakıldı.

Kars'ın Selim ilçesinde midesi ve bağırsağından bileşik uyuşturucu çıkan İran uyruklu zanlı ile ona yardım ve yataklık icra eden taksi şoförü tutuklandı, bir şüpheli özgür bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İran uyruklu kişinin kente uyuşturucu getireceği bilgisi üstüne çabalama başlattı.

Jandarma ekiplerince takibe alınan İran uyruklu O.B. ve beraberindeki 2 şahıs, ilçe girişinde ticari takside yakalandı.

Üst aramasında bir şey bulunamayan İran uyruklu zanlı, Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede çekilen röntgende İranlı şüphelinin midesi ve bağırsağında kapsüller halinde, 65 parçadan oluşan 412 gram bileşik uyuşturucu bulunmuş olduğu tespit edildi.

Taksi şoförü ve öteki şüphelinin ev ile iş yerlerinde meydana getirilen aramada 15 gram bileşik uyuşturucu, 5 gram esrar, ruhsatsız tabanca, şarjör ve 15 cephane ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemlerinin peşinden adliyeye sevk edilen İran uyruklu O.B. ve taksi şoförü çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, öteki zanlı adli denetim şartıyla salıverildi.

Yurt dışından şüphelilere uyuşturucu temin etmiş olduğu öne sürülen bir zanlının da İnterpol tarafınca aranmasının sağlanacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Gıda İle Temas Eden Plastik Malzemelerde Yeni Düzenleme
Bu Cennet Köşe Türkiye'den: Herkes Serinlemek İçin Oraya Akın Ediyor
Instagram algoritma değiştiriyor! Fenomenler ne yapacak?
Oyuncu Saruhan Hünel ameliyat oldu! Aslı Hünel Paylaştı!
Türkan Şoray’dan hayranlarını üzen o haber! Bahçeye çıkması bile yasaklandı!