İstanbul’da bugün bazı yollar trafiğe kapanıyor!

Şişli'de gerçekleşecek olan "Hrant Dink Ölüm Yıldönümü" anma programı nedeniyle yarın bazı yolları trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.Açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar şöyle: "Halaskargazi Caddesi iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır.

Şişli'de gerçekleşecek olan "Hrant Dink Ölüm Yıldönümü" anma programı nedeniyle yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.

 

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde gerçekleşecek olan "Hrant Dink Ölüm Yıldönümü" anma programı nedeniyle yarın saat 11.00'den program bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirtildi.

Açıklamaya göre trafiğe kapatılacak yollar şöyle: "Halaskargazi Caddesi iki yönlü olarak trafiğe kapatılacaktır. (Osmanbey kavşaktan Taksim istikametine, Valikonağı caddesi kesişiminden Mecidiyeköy istikametine, Ergenekon Caddesi ile Halaskargazi Cadde kesişimi Pangaltı Kavşaktan Mecidiyeköy istikameti, Tavukçu Fethi Sokak (Ergenekon Cadde Girişinden), Saksı Sokak (Ergenekon Cadde Girişinden), Zafer Sokak çıkışı Halaskargazi Cad. Kesişimi Mecidiyeköy Meydan istikameti trafiğe kapatılacaktır."

Alternatif yollar ise şöyle: "Valikonağı Caddesi, Şişli istikametine Rumeli Caddesi Abide-i Hürriyet Caddesi ve Ergenekon Caddesi"olacak.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor