İşte Zeekr'in 560 km Menzilli Yeni SUV'u! Fiyatı 1 Milyon TL Civarı Olacağı Tahmin Ediliyor!

Otomotiv sektöründe çeşitli yenilikler yaşanırken, Çinli üretici Zeekr'in 560 km menzilli yeni SUV model aracı sektörde büyük bir etki yaratıyor. Fiyatını öğrenen bazı kişiler ise arabalarını satıp bu yeni modeli edinmeyi düşünüyor. İşte Zeekr’in tanıttığı yeni araç..

Çinli otomobil üreticileri, otomotiv sektöründe önemli adımlar atmaya devam ediyor. Çeşitli modeller ve markalarla sektörde kendine yer bulan Zeekr, tam elektrikli SUV model aracıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2024 model aracı satışa sunulduğunda, birçok kişi aracını satarak bu yeni modeli edinmeyi düşünüyor. İşte Zeekr’in tanıttığı yeni aracı...

TAM ELEKTRİKLİ YENİ MODEL ŞİMDİ SATIŞTA

Geely bünyesinde faaliyet gösteren premium elektrikli otomobil markası Zeekr, tam elektrikli kompakt SUV modeli olan X'i piyasaya sürdü. 2024 model makyajlı versiyonu Çin'de satışa sunuldu.

4 koltuk ve bir arkadan itişli veya 4 çeker seçenekleri ile piyasaya çıkan Zeekr, X’in fiyatını 28.000 ile 31.000 dolar arasında belirledi. 200 kW gücünde motora sahip olan arkadan itişli versiyonu ise 560 km menzile sahiptir. 315 kW gücünde ön ve arkada İki motora sahip olan 4 çeker versiyonu ise 500 ile 512 km menzil sağlıyor.

Çinli otomobil şirketi Zeekr’in fiyatı kapsamında %10'luk ÖTV diliminde yer alması bekleniyor. Aracın Türkiye'de 1 milyon TL bandında satışa sunulabileceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda'yı İnceleyecek: Rekabet Kanunu İhlali Şüphesi
TÜİK Verileri: Mart Ayında Türkiye'de Ticaret Satış Hacmi Arttı
Dolar ve Euro Kurlarında Haftanın Başında Düşüş: ABD Enflasyonu Takip Ediliyor
Piyasalarda Beklenen Hareketlilik: İslam Memiş'ten Önemli Değerlendirmeler
Petrolda Fiyatlar Dalgalı: ABD Merkez Bankası ve Orta Doğu Gündemde