TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Modeli T10F'i Tanıttı

TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Modeli T10F'i Tanıttı

TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Mode... Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı olan TOGG, araç yelpazesini genişleterek Las Vegas'taki CES 2024 teknoloji fuarında tanıttığı T10F modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Geçen yıl Türkiye'de yollara çıkan TOGG'un ikinci aracı olan T10F, tanıtımının ardından Avrupa basınında yer buldu.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli aracı Togg, ikinci aracı T10F'yi Las Vegas'taki dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2024 teknoloji fuarında tanıttı. Fastback tasarımı ile dikkat çeken modelin teknik özellikleri ve çıkış tarihi açıklanırken dünya basının da geniş yer buldu.

breakinglatest.news ''CES 2024, Togg yeni T10F fastback ile İtalya'ya inmeye hazırlanıyor'' başlığı ile haberde şu ifadeleri kullandı:

''C segmentine ait ilk kompakt e-SUV'si (sadece on iki günde 177.000 ön sipariş ve üretimden 13 kat daha fazla talep) olan T10X'in yurt içindeki başarısının peşinden Türk şirketi, CES 2024'te bu özellikleri birleştiren bir otomobili tanıttı. Geniş bir dijital ekosistemle tamamen elektrikli performans. Tüketici Elektroniği Fuarı 2024'ün ziyaretçileri, standın ortasındaki üretim prototipini hayranlıkla görebilirler. Bunun yıl sonuna kadar Almanya'ya erişmesi ve bizimki dahil (İtalya) diğer ülkelerin de onu takip etmesi bekleniyor.''

'TEK ÜLKE TÜRKİYE'

lifenews.ro'da ''CES 2024: Türk elektrikli otomobil üreticisi TOGG yeni modelini piyasaya sürdü ve Avrupa'ya açılacağını duyurdu'' başlığı ile kullandığı haberde ''Türk elektrikli otomobil markası, ABD pazarında hiçbir satış yapmamasına rağmen Las Vegas'taki ünlü Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) boy göstermeyi alışkanlık haline getirdi. Aslında şu anda TOGG araçlarının bulunduğu tek ülke Türkiye'' ifadeleri kullanıldı. Haberde peşinden kullanılan şu ifadelerse dikkat çekti:

''T10X SUV'un üretime geçmesinden yalnız birkaç ay sonra ikinci bir modelin sunulmasının ötesinde Türkler, CES 2024'te büyük hedeflerini duyurdu. T10F modelinin seri üretimine girişi 2025 senesinde planlanıyor ve bu tarihte iki modelin de Almanya pazarında satılması bekleniyor. Marka daha sonra Fransa, İtalya, Hollanda ve İsveç pazarlarına da genişleyerek nihayet tüm Avrupa pazarlarını kapsayacak.''

elektroauto-news.net ''Togg, yeni elektrikli fastback T10F'yi tanıttı'' başlığını kullandığı haberinde ise ''Togg, T10X SUV'dan sonra T10F ile ürün yelpazesini genişletiyor ve 2032 yılına kadar Avrupa'da bir milyon otomobili yollara çıkarmayı hedefliyor'' ifadeleri ile ihracat planlamalarına dikkat çekti.

FİYAT VURGUSU YAPILDI

europe.autonews.com'un yayımladığı habere göre, Türk elektrikli araç üreticisi TOGG, ürün yelpazesini genişleterek Almanya'da 2024 sonlarında piyasaya çıkma hedefi koydu.

2018 yılında kurulan ve şu anda sadece kendi pazarında satış yapan şirket, 2024'ün sonlarından itibaren SUV modelinden başlayarak her iki modelini de Almanya'da satmayı planlıyor.

TOGG, aynı zamanda Fransa, İtalya, Hollanda, ve İsveç gibi diğer Avrupa pazarlarında da hızla satış yapmayı amaçlıyor. Şirket, diğer dört pazardaki lansmanların zamanlaması veya tempolarını belirtmemekle birlikte, 2032 yılına kadar Avrupa genelinde 1 milyon aracın trafiğe çıkma hedefini belirledi.

Haberde ayrıca, TOGG T10F'in fiyatının T10X ile benzer bir düzeyde olması beklendiği iddia edilerek, "Bu fiyat, temel model için 45.000 Euro eşdeğerinden başlıyor ve uzun menzilli model için 57.320 Euro'ya çıkıyor" ifadelerine yer verildi.

"TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Modeli T10F'i Tanıttı" haberi, 10 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Ekonomi kategorisi altında bulunan TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Modeli T10F'i Tanıttı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. TOGG, Avrupa Basınında Yankı Bulan Yeni Modeli T10F'i Tanıttı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:15 Sinan Engin'den Galatasaray'a Sert Uyarı: "Ölüm Kalım Maçı Bekliyor!"
  2. 13:14 Lohusa Sendromu Uyarısı: Bu Belirtileri Görüyorsanız Dikkatli Olun!
  3. 12:44 Filistin lideri Abbas açıkladı: İsrail'i durduracak tek ülke ABD
  4. 12:43 TBMM'de anayasa mesaisi başlıyor: Numan Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret edecek
  5. 12:39 Ümit Özat'ın Ali Koç'a göndermesi: Fenerbahçe şampiyon olamıyorsa senin yüzünden Ali Koç!
  6. 12:38 Hasan Arat'ın Musrati transferi hakkında sert sözler: Çöp tenekesi
  7. 12:32 İsmail Kartal eleştiri konusu oldu: 'şu Allah'ın cezası Krunic'i oynatmaması lazım'
  8. 12:29 Akıllara durgunluk veren olay yaşandı: Kayıp kedi kargo paketiyle bin kilometre yol gitmiş
  9. 12:26 Kayıp ekonomist ile ilgili yeni gelişme! DNA'lar eşleşti
  10. 12:24 Dev derbide kazanan belli oldu! Kanarya şampiyonluk yarışına tutundu
  11. 12:17 Özgür Özel açıkladı: İsraf ve tasarruf genelgesi yayınlayacağız
  12. 12:16 Polis memuru mesai arkadaşlarına kurşun yağdırdı! 2 polis şehit oldu
  13. 12:13 İYİ Parti'de kazanan belirlendi: Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu
  14. 12:10 İsrail'de sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi: Refah'a saldırı olmazsa hükümeti düşürürüz
  15. 12:07 Meteoroloji'den yurt genelinde alarm! Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor
  16. 12:04 Brezilya'da yine 'Eylem Tok' vakası: Katil oğlunu olay yerinden annesi kaçırdı
  17. 12:00 Filistinlilerden ABD'li öğrencilere teşekkür mesajı: Kaldıkları çadırlara yazdılar
  18. 11:57 İsrail'de Netanyahu öfkesi devam ediyor: On binler yine sokağa indi
  19. 11:55 Maaşlar ilk üç ayda bitti: Emekli ve asgari ücretli enflasyona yenildi
  20. 11:54 İsrail Başbakanı Netanyahu'yu tutuklanma endişesi sardı! Görüşmeler düzenleniyor
Ekonomi Haberleri