Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'ye tek başına 3 kilometre yürüyecek

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve on binler, Adalet Yürüyüşü’nün 24. gününde. Kılıçdaroğlu, Pazar günü Maltepe'de yapılacak CHP lideri Kılıçdaroğlu “Dragos’tan miting alanına yaklaşık 3 kilometre tek başıma...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve on binler, Adalet Yürüyüşü’nün 24. gününde. Kılıçdaroğlu, Pazar günü Maltepe'de yapılacak CHP lideri Kılıçdaroğlu “Dragos’tan miting alanına yaklaşık 3 kilometre tek başıma yürüyeceğim" dedi.

Cumhuriyet'in haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meltepe’de 9 Temmuz’da gerçekleşecek “Büyük Buluşma'' öncesi soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu, Maltepe’de adalet, demokrasi, yargının bağımsızlığı bağlamında mesajlar vereceğini belirterek dünyanın Türkiye’deki gelişmeleri kaygıyla izlediğini söyledi. CHP lideri, “Tek tema adalet olacak. İstanbul’daki bütün siyasal partilerin AKP dahil bütün il başkanları mitinge davet edildi. Doğrudan davet yazıları elden götürüldü'' dedi. Kılıçdaroğlu, “Miting alanına gelişiniz nasıl olacak'' sorusuna ise “Dragos’tan miting alanına yaklaşık 3 kilometre tek başıma yürüyeceğim. Elimde sadece “adalet'' pankartı olacak. Selvi Hanım beni alanda bekleyecek'' yanıtını verdi.

En son 1968’de slogan attığını söyleyen Kılıçdaroğlu, “Şimdi de slogan atıyorum. Kitlenin de buna hazırlanması lazım. Aynı kararlılık için. Bugüne kadar on binlerce kişi eşlik etti. Onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Kimisi bir gün, kimisi üç gün yürüdü... Sonuçta toplumun her kesiminden insanlar geldiler ve katıldılar'' dedi. Kılıçdaroğlu 2019’da cumhurbaşkanı adayı olup olmayacağı yönündeki soruya ise “Ben siyasi partinin genel başkanının cumhurbaşkanı adayı olmasını doğru bulmuyorum. Bugünden belli kişilere post hazırlamak doğru değil'' diye yanıtladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

O İsim de Kadroda: Bahar Dizisine Flaş Transfer! Yasemin Kay Allen Geliyor!
Kredi Borcunu Emekli Maaşıyla Ödeyenlere Yargıtaydan Emsal Karar Geldi!
İŞKUR'un verilerine göre, önümüzdeki on yılda bu mesleklerin talebi artacak!
IŞİD'e yönelik 7 ilde gerçekleştirilen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı!
Güneşli günler yola çıktı: 7 Mayıs 2024 İzmir hava durumu