Kerimcan Durmaz elinde tesbihle Moda turu yaptı! O halini görenler gözlerine inanamadı

Kerimcan Durmaz, elinde tesbihle Moda'da Polat Alemdar gibi gezdi! O görüntüsü ile resmen tanınamadı: Saç modeli ve kıyafetleriyle tamamen farklı bir şekilde kendini gösterdi. İşte Kerimcan Durmaz'ın şaşırtan stili...

Sosyal medya ünlüsü Kerimcan Durmaz, Kadıköy Moda'da çektiği neşeli videosuyla tekrar konuşuluyor. Videoda, Kerimcan'ın elindeki tespihle ve kendine özgü tavırlarıyla Kadıköy Moda sokaklarında dolaştığı göze çarpıyor. Videonun başında erkeksi bir tonla konuşan Kerimcan, izleyicilere kahkaha tufanı yaşattı. İzleyenleri, gelecek videoları heyecanla bekliyor.

KERİMCAN DURMAZ DİKKAT ÇEKİCİ POZLAR PAYLAŞTI

Kerimcan Durmaz'ın performansı, Kadıköy Moda sokaklarında büyük bir ilgiyle karşılandı. Videoda, Kerimcan'ın Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz jenerik melodisi eşliğinde attığı adımlar ve espri dolu cümleleri, izleyiciler tarafından hızla paylaşıldı.

Videonun en dikkat çeken anlarında Kerimcan Durmaz, şehrin sembolü haline gelmiş Moda'da adeta racon keserek, "Şimdi dinle birader, burası bizim semtimiz Moda. Ayağınızı denk alacaksınız. Yürümenize, oturmanıza, kalkmanıza hepiniz dikkat edeceksiniz" diyerek izleyenleri bol bol güldürmeyi başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

22 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Ortaçağ'da çatal neden günah sayıldı?
En zararlı ekmek türü bakın hangisiymiş!
Bu ilaçları kullananlar kahve tüketimine dikkat etmeli!
Bu besin meğer kalp krizi riskini azaltıyormuş!