Kılıçdaroğlu'ndan, İnce'nin seçim kampanyasına bağış

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya mitinginde ''Bende para yok, ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz. 5 lira, 10 lira,...

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Amasya mitinginde ''Bende para yok, ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz. 5 lira, 10 lira, 20 lira yatır ama yatır'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu da İnce'nin kampanyasına 13 bin lira bağışta bulundu. Kılıçdaroğlu bağış makbuzunu basınla paylaştı. 

İnce'nin açıklaması şöyle:

Türkiye’de ilk kez bugün Amasya’da bütün milletimize sesleniyorum. Değerli vatandaşlarım, değerli 81 milyon bir kampanya yapıyoruz. Yeni düzenlemelere göre cumhurbaşkanı adayı partiden bağımsız bir kampanya yürütüyor. Aday bir hesap numarası açıyor, bağış topluyor, oradan harcama yapıyor. Bir küçük uçak kiraladık. Su yakmıyoruz, benzin yakıyoruz. Benim hemşerimde para çok, devletin uçağı onda, helikopter onda. Bende para yok, ben gariban bir cumhurbaşkanı adayıyım. Parayı nereden bulacağız? Sizden bulacağız. Ateşleyin bakalım. Fırına odun atın biraz. 5 lira, 10 lira, 20 lira yatır ama yatır. Sizin desteğinizle yapacağız bunu. Bir yandan devletin gücüyle yapılan kampanya, öbür yanda milletin gücüyle yapılan kampanya. Bugünden itibaren bekliyorum, Amasya’dan gönlünden ne koparsa, kendini zora sokmayacak şekilde yatır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kudüs’te Türk Vatandaşı İsrail Polisi Tarafından Öldürüldü!
Askere Gitmemek İçin 40 Takla! Estetik, O, Bu, Şu Derken! Gelinlik Giydi!
Mersin Büyükşehir Belediyesi açıkladı: Halk Kart’ın Nisan ayı tutarlarını hesaplara yatırdı
Toz Bulutları Güneydoğu Anadolu'yu Sardı!
Oğluna cinsel istismarda bulunduğu iddia ediliyordu! Ender Saraç hakkında şok karar!