Kilis hayalet şehre dönüyor!

Kilis kapalı cezaevinde yatmakta olan mahkumlar, IŞİD'in attığı roketler nedeniyle can güvenliklerinin olmadığını söyleyerek Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu.uzun süredir IŞİD saldırısı altında olan Kilis'i halk...

Kilis kapalı cezaevinde yatmakta olan mahkumlar, IŞİD'in attığı roketler nedeniyle can güvenliklerinin olmadığını söyleyerek Adalet Bakanlığı’na başvuruda bulundu.

uzun süredir IŞİD saldırısı altında olan Kilis'i halk boşaltıyor. Kilis hızla boşalırken, cezaevi çevresine düşen roketler yüzünden hayatlarının tehlike altında olduğunu ifade eden mahkumlar, başka cezaevlerine nakillerini istedi.

Mahkumların bu başvurularını haklı bulan Adalet Bakanlığı, can güvenliği gerekçesiyle mahkumların çevre illere taşınmasına karar verdi.

Şu ana kadar 20-30 kişilik bir mahkum grubunun Antep, Hatay ve Osmaniye illerine nakledildiği öğrenilirken, mahkumların çevre illere naklinin süreceği, 100'ün üzerinde mahkum bulunan Kilis Kapalı cezaevindeki mahkumların tamamının nakledileceği bildirildi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!
Tarkan'dan; "Öldürmek çözüm değil!