Kırmızı Oda ünlüler geçidine vesile olacak!

TV8 ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Kırmızı Oda dizisine bomba transfer!

Araştırma konusu olan bir diğer mevzu ise Zafer'in babasının kim olacağı yönündeydi. Bilindiği üzere; Kırmızı Oda dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından esinleniyor. Kitabından içinden alınan 1001 Gece Masalları isimli hikayenin kahramanları olan Nihal ve Zafer'e ne olacağı da son noktasına kadar biliniyor. Kitapla birebir uyumlu gidilmese bile %80 kitabı doğrular bir dizi çekiliyor. 

Dizinin kitapla uyumlu gitmesi ise seyircilerin diziye bağlanmasını neden oluyor. Sevilen diziye giriş yapacak olan ismin sevenleri ise bu haberi öğrendikten sonra büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu. Sezon sonunun kapanmasına kısa bir süre kalmışken gelecek olan ismin hangi rolde oynayacağı merak konusu oldu.

Diziye en son dahil Esra Ronabar ve Yiğit Özşenler giriş yapmıştı. Sevilen isimler dizide evlilikleri sorunlarla dolu iki çifte hayat veriyor fakat aslında temelleri bozuk bir evlilik yaptıkları için ikisi de bunun farkında bile Değil. Doktor Hanım sayesinde gün yüzüne çıkacak olan sorunlar derin bir nefes alınmasına sebep olacak.

Diziye giriş yapacak olan Uğur Yücel ise Cahit karakterine hayat vereceği sosyal medya tarafından iddia ediliyor. Fakat birçok haber sayfası da dizide yeni bir doktora hayat vereceğini konuşuyor. Tv100'ün haberine göre kısa bir süre sonra diziye giriş yapacak olan Uğur Yücel, yeni sezonda yer alacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı