Kısmetse Olur yayından kaldırılacak mı?

Kısmetse Olur programı Youtube platformu üzerinden yayınlanıyor. Öyle ki RTÜK'ün denetimine girdiği iddia edilen Kısmetse Olur, ceza alacağı söyleniyor. Peki Kısmetse Olur yayından kaldırılacak mı?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 Ocak 2023 Perşembe akşamı yeni bölümü ile YouTube platformunda yayınlandı.

Kısmetse Olur 5 Ocak 2023 tarihli programı öncesinde şok iddialar ortaya atıldı. RTÜK'ün yakın metrajdan takip ettiği iddia edilen Kısmetse Olur evlendirme programı ile alakalı ortaya türlü türlü iddialar atılıyor. 

Youtube platformunda başlayacağı açıklaması öncesinde İlk Acun Ilıcalı tarafından EXXEN platformunda yayınlanacağı iddia edilen, sonrasında da birkaç platform ile anılan Kısmetse Olur, yepyeni formatı ile kısa süre önce başladı.  

Kısmetse Olur yeni formatı Aşkın Gücü ile evlendirme programlarının kaldırıldığı dönem yayından kaldırılmış ve aradan geçen 6 7 senelik süre zarfında da merakla takip edilmişti. Öyle ki ilk YouTube de yayınlanacağının açıklanması, platformun fanları tarafından sevinilerek karşılanmıştı. 

İnternet üzerinde yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur programı bir başladı pir başladı dedirtirken, özellikle de hem cinslerle olan kavgalar da diz boyu ilerliyor. 

En son bayanlar arasındaki kahve dökme kavgasında sarı kartlar Öykü Serter tarafından adeta havaya saçılırken, geçtiğimiz günlerde de Zeyd kavgası konuşulmuştu. 

Sosyal medya da RTÜK iddiaları

Yaşanan kavgalar ve içeriğin saçmalığının izleyici üzerinde negatif etki göstereceği iddia edilen Kısmetse Olur programının sürekli olarak şikâyet edildiği öne sürüldü.

RTÜK'e yüzbinlerce şikâyet

Kulislerde şu sıralar Kısmetse Olur programının yüzbinlerce kişi tarafından RTÜK'e şikayette bulunulduğu söyleniyor. 

Öyle ki nice dizilere programlara ayarı veren RTÜK'ün gözü kulağı Kısmetse Olur'da olduğu belirtiliyor.  Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programı için sosyal medyada şok eden iddia izleyicisini üzmüş gibi duruyor.

Kısmetse Olur için RTÜK denetimi başlatıldı

Geçtiğimiz yıllarda evlilik programlarının kaldırılması kararı alan ve Kısmetse Olur'un eski programını bitiren kurul, yenisi için harekete geçti. Programa yüklü yaptırımların uygulanacağı iddia ediliyor.

Kısmetse Olur Yayından kaldırılacak mı?

Kanal yönetiminden alındığı iddia edilen bilgilere göre; bu yaptırımlar geçtiğimiz yıllardaki gibi olursa program sonlandırılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı