Kızılcık Şerbeti erken final mi yapacak?

Settar Tanrıöğen'in rahatsızlığıyla ilgili endişeler artarken, Kızılcık Şerbeti dizisinin erken final yapabileceği spekülasyonları ortaya çıktı. Sevilen oyuncunun durumu ve diziyle ilgili geleceği hakkında belirsizlikler devam ederken, hayranlar son bölümün ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hayranlarını endişelendiren bir gelişme mi var? Son bölümüyle izleyicileri yine büyülemeyi başaran dizi, Abdullah karakterini oynayan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesiyle ilgili haberlerle sarsıldı. Bu durum, dizinin geleceği hakkında soru işaretleri yarattı. İzleyicilerin aklında erken final sorusu dönüyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ ERKEN FİNAL Mİ YAPACAK?

Settar Tanrıöğen'in geçirdiği beyin kanaması, dizinin yapımcı ekibini alarm moduna geçirdi. Son söylentilere göre, dizi erken sezon finali yaparak zaman kazanacakmış gibi görünüyor.

ABDULLAH DİZİDEN AYRILACAK MI?

İkinci Kızılcık Şerbeti senaryosu ise Alev ve Abdullah karakterlerini boşanıncaya kadar yurt dışına göndermek üzerine kurulu. Bu boşanma sürecinde, ikilinin diziye geri dönmesi planlanıyor ama eğer ünlü oyuncu sağlığına kavuşamaz veya devam etmek istemezse, Abdullah karakterine Kızılcık Şerbeti için yeni bir isim atanması düşünüldüğü de konuşuluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı