Koç Holding’den Önemli Gelişme: İlk Satış Gerçekleşti

Koç Holding çatısı altında faaliyet gösteren Otokar, otomotiv sektöründe önemli bir adım atarak bir ilki gerçekleştirdi. Şirket, yüzde 100 elektrikli ATLAS kamyon ailesinin yeni üyesi olan e-ATLAS modelinin ilk satışını başarıyla tamamladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, ATLAS kamyon ailesinin yüzde 100 elektrikli yeni üyesi e-ATLAS'ın ilk satışını gerçekleştirdi. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, bu satışla Otokar, Türkiye'deki ilk elektrikli hafif kamyon satışını da yapmış oldu. e-ATLAS, Standart Katı Atık şirketi filosuna katılarak, yoğun insan trafiği olan dar sokaklarda çöp toplama aracı olarak hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Ticari Araçlar Lideri Kerem Erman, 20 yılı aşkın bir süredir alternatif yakıtlı araçlar alanında önemli başarılara imza attıklarını belirtti.

Erman, "Kamyon ürün ailemize eklediğimiz ve aynı zamanda ilk satışını gerçekleştirdiğimiz e-ATLAS ile başarı hikayemizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Türkiye'de satılan ilk elektrikli hafif kamyonun Otokar e-ATLAS olması bizim için ayrıca gurur verici. Otokar'ın elektrikli kamyon ailesi, yeni modellerle önümüzdeki dönemde büyümeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

Otokar’ın hafif kamyon segmentindeki başarılarını yeni modellerle daha da güçlendirdiğini vurgulayan Erman, 2013 yılında Otokar ATLAS ile girdikleri hafif kamyon segmentinde sektörün öncelikli tercihleri arasında yer almayı başardıklarını da sözlerine ekledi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.