Kocaeli ve Tunceli'de kar tatili

Tunceli Valiliği'nden konuyla ilgili açıklamasında, “İlimiz genelin devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, Tunceli Merkez ve tüm ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personeller 27.01.2017...

Tunceli Valiliği'nden konuyla ilgili açıklamasında, “İlimiz genelin devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, Tunceli Merkez ve tüm ilçelerimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personeller 27.01.2017 Cuma günü 1 gün süre ile idari izinli sayılacaktır'' ifadelerine yer verildi.

KOCAELİ'DE ÖZEL REHABİLİTASYON MERKEZLERİNDE TATİL

Kocaeli'de de kar yağışı nedeniyle özel rehabilitasyon merkezlerinde tatil ilan edildi. Yine Kocaeli'de de engelli ve hamile personeller izinli sayıldı. Valilik'ten yapılan açıklamada, “Kar yağışının ilimizde etkili olması beklenmektedir. Bu nedenle Kocaeli genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel rehabilitasyon merkezlerinin Cuma günü eğitim ve öğretime bir gün ara vermeleri uygun görülmüştür. Aynı gün kamuda çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacaktır'' denildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İşte Netflix'in enleri!: Peki, hangi yapımlar en çok izlendi?
Beyaz ekmekten vazgeçemeyenler için büyük müjde!: Daha sağlıklı bir beyaz ekmek geliyor!
420 Metrelik Dünyanın En Derin Mavi Çukuru!
Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'
Tamı tamına 5 bin kişi onun için sıraya girdi!: Böylesi görülmedi!