Korku filmi gibi: Dev timsah ağzında insan cesediyle ortaya çıktı

Sokakta başıboş dolaşan timsahı görenler önce panikledi. Kısa süre içinde timsahın ağzında sıkı sıkı bir şey tuttuğunu gören mahalle sakinleri, büyük bir korkuyla polisi aradı. İşte o anlar...

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Clearwater kentinde ortalama 4.5 metre uzunluğundaki timsah, yetkilileri alarma geçirdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, 22 Eylül 2023 Cuma günü bölge sakinlerinden biri, ağzında cansız insan bedenini taşıyan devasa bir timsah görünce polise ihbarda bulunmuş oldu.

"AĞZINDA BİR CESET VARDI"

News 9'a konuşan JaMarcus Bullard adlı görgü tanığı, "Ağzında bir ceset olduğunu görebiliyordum. Bu yüzden hemen kaydetmeye başladım ve Largo İtfaiyesini aradım" dedi.

Yaptığı bir iş görüşmesinden denk gelirken timsahı gördüğünü anlatan Bullard, acil durum çalışanının gelir gelmez devasa timsahı sudan çıkardığını belirterek, "Biz uzakta beklerken bir silah sesi duyduk sanırım timsahı vurdular" dedi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Pinellas İlçesi Şerif Ofisi de olay sonrası hem kurbanın hem de timsahın kanaldan çıkarıldığını doğruladı ama tetiği çekenlerin kendileri olup olmadığı mevzusunda bilgi vermeyi reddetti.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde de 4.5 metrelik timsahın müfettişlerin yanında kanlar içerisinde yattığı görüldü. Timsahın bulunduğu bölge, 5 dönümlük bir gölü de içeren Ridgecrest Park'da yer alıyor.

TİMSAHIN AĞZINDAKİ ADAMIN ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Bölge sakinlerine göre, devasa timsahlar bölgede sık sık görülüyor ama bu hafta etkisiz hale getirilen timsah, en büyüklerden biriydi.

Müfettişler timsahın ağzında cansız bedeni bulunan Floridalı vatandaşın ölüm nedenini belirlemeye çalışıyor.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı