Markete karşı şimdi de çocuklar cephede! 'Bozkurtlar ulusun, Allah Türk'ü korusun' dedirtti

Hangi şehir olduğu bilinmeyen bir semtteki BİM mağazasına iki çocuğuyla birlikte gelen bir adam, market kasiyerinin yanına giderek BİM'i protesto etmek amacıyla BİMCELL olan telefon hattını iptal ettirmek istediğini söyledi.

Bir süredir MHP'lilerin hedefinde olan BİM'i protesto etmek için BİMCELL telefon hattını iptal etmeye giden bir adam, yanındaki çocuklarına 'bozkurt' selamı yaptırarak, market çalışanlarına hitaben "Bozkurtlar ulusun, Allah Türk'ü korusun" dedirtti. O anları cep telefonu kaydeden adam, çocuklarını MHP ile BİM arasındaki 'tuhaf' gerginliğe alet etmesi nedeniyle kamuoyunda büyük tepki topladı.

MHP ile BİM Market arasında bir süredir devam eden 'enflasyon' gerginliği, Birleşik Marketler A.Ş. (BİM) Yönetim Kurulu Başkanı Galip Aykaç'ın başkanlık yaptığı Gıda Perakendecileri Derneği'ndeki (GPD) görevinden istifa etmesine ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den özür dilemesine karşın karşın dinmedi.

MHP'li belediyelerden BİM'e sıkı denetim

Bazı MHP'li ilçe belediyeleri BİM şubelerini çeşitli gerekçelerle geçici olarak kapatırken, bazı muhitlerde BİM marketlerinin camları taşlandı, duvarlarına 'Devlet' yazıldı. MHP ile BİM arasındaki gerginlikte son olarak akıllara zarar anlar yaşandı.

Çocukları alet ettiler

Hangi şehir olduğu bilinmeyen bir semtteki BİM mağazasına iki çocuğuyla birlikte gelen bir adam, market kasiyerinin yanına giderek BİM'i protesto etmek amacıyla BİMCELL olan telefon hattını iptal ettirmek istediğini söyledi.

Sözlerine devam eden adam, yanındaki çocuklarını market kasiyerine göstererek, "Bir de Türk çocuklarının size diyeceği var. Fakat sizinle alakalı değil, siz buranın çalışanısınız, sizinle ilgili bir sıkıntımız yok" diye konuştu. Adam ardından yanındaki oğluna, "Söyle oğlum" diyerek talimat verdi.

"BİM patronları Türk'e hakaret etti"

9-10 yaşlarında olduğu tahmin edilen çocuk ise market kasiyerine şunları söyledi:

"Abicim, sen ve diğer abilerimiz, ablalarımız burada çalışıyor. Siz Türk gencisiniz, sizin hiçbir suçunuz yok. Fakat buranın patronları, yani BİM'in patronları Türk'e tehdit ve hakaret etti. Ve biz de buna sessiz kalmayacağız. Kimse Türk milletine hakaret edemez."

Sözlerini tamamlayan çocuk daha sonra Ülkücüler ile özdeşleşen 'bozkurt' selamı verdi.

"Bozkurtlar ulusun, Allah Türk'ü korusun"

Adam tekrar market kasiyerine dönerek, "Allah razı olsun, sizinle bir sıkıntımız yok kardeşim" derken yanında 7-8 yaşlarında olduğu düşünülen kız çocuğu ise, "Bozkurtlar ulusun, Allah Türk'ü korusun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı