Marmaris'e demirleyen lüks yatta kimler var?

Şeyh Mansour Bin Zayed Al Nahyan'ın mega lüks dev yatı 'Topaz', Marmaris Limanı'na demirledi. İçinde kimlerin olduğu 'sır' gibi saklanan yat, ihtişamlı görünümüyle dikkatleri üzerine çekti.Mega yatları konu alan sitelerde yaklaşık...

Şeyh Mansour Bin Zayed Al Nahyan'ın mega lüks dev yatı 'Topaz', Marmaris Limanı'na demirledi. İçinde kimlerin olduğu 'sır' gibi saklanan yat, ihtişamlı görünümüyle dikkatleri üzerine çekti.

Mega yatları konu alan sitelerde yaklaşık 400 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen 147 metrelik dev yatta, sadece 6 kabin bulunuyor. 12 yolcu kapasiteli yatta ayrıca helikopter pisti, yüzme havuzları ile fitness, sinema ve konferans salonlarının bulunduğu öğrenildi. DHA'nın haberine göre, yatın içerisinde kimlerin olduğu bilinmeyen yatın nereden geldiği, ilçede ne kadar kalacağı ya da nereye gideceği hakkında da bilgi verilmedi. 

Şeyh Mansour bin Zayed Al Nahyan'ın mega lüks dev yatı 'Topaz' geçtiğimiz yaz sezonunda Haziran ve Temmuz aylarında iki kez daha Marmaris'e gelmiş, Adaağızı Aktaş mevkii açıklarında denizde demirli kalmıştı.

Geçtiğimiz ay da Bodrum'a yatlarını demirleyen Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud, 10 mankenle yatın güvertesinde müzikler eşliğinde eğlenirken görüntülenmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dört burç bu hafta talihli
Uzmanlar ortaya çıkardı: İmzanız tüm karakterinizi ele veriyor!
Canan Karatay’dan acil uyarı: Gerçeği sağlık sahtesi zehir! Rengi ve kokusuna dikkat
Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?