Masterchef Danilo Şef’e koronavirüs şoku!

Gökhan Çınar’ın sunuculuğunda olan ve Exxen’de yayınlanan Katarsis programına konuk olan Danilo Zanna yaptığı açıklamalarla beraber gündemde adeta deprem etkisi yarattı.

Masterchef Türkiye’yle akıllara kazınan ve kariyer basamaklarını emin adımlarla çıkan Danilo Zanna, geçtiğimiz gün bir programa katılarak son derece duygusal açıklamalarda bulundu. Koronavirüsün ilk başladığı zamanlarda bu virüsten dolayı babasını kaybettiğini söyleyen ünlü şef, babasının son halini ve kendisine son söylediği şeyleri anlatırken gözyaşlarına engel olamadı. Bunun yanı sıra babasının vefatının ardından tam 5 ay pozitif çıkan test akıllara durgunluk verdi.

Ailesinin İtalya’da olduğunu belirten Masterchef Danilo Zanna, geçen yıl Nisan ayında babası Armando Zanna’yı Koronavirüs nedeniyle kaybettiğini anlattı. O zamanlar son derece zor bir süreçten geçtiğini belirten ünlü şef, “Bilindiği üzere İtalya’da salgın Türkiye’den daha önce karantina sürecine alınmıştı. Vaka sayıları herkesin hayatını ciddi oranda etkiledi. Babam da zaten rahatsızdı. Salgında onları korumaya aldığımız düşünüyorduk fakat babam birdenbire ateşlendi!” sözlerini dile getirdi.

Açıklamalarına devam eden Danilo Zanna, “Önce annem ateşlenmişti. Yapılan testlerde annem pozitif çıkmıştı. Annem atlattı ama babamın durumu daha kötüye gitti. Doktorlar babamın çok zor nefes aldığını söylüyorlardı. Babamı hastaneye götürdüler. En son o zaman gördüm babamı. Giderken ‘korkmayın geri geleceğim evimize’ dedi. 24 saat içerisinde daha kötü oldu. Çok garip bir şeymiş. Cenazesini bile yapamadık!” sözlerini dile getirdi.

Testi tam 5 ay pozitif çıkmış!

Babasının cenazesini yapamadıklarını söyleyen Danilo Zanna, “Annemin testi tam beş ay pozitif çıktı. Öyle kötü bir durum ki üzülemiyorsun bile. Gidip gelemedim, çok zor bir süreçti…” sözlerini dile getirdi. Bu anları anlatırken gözyaşlarına engel olamayan Zanna, herkesi gözyaşlarına boğdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az