Masterchef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı samimi açıklamalarda bulundu

TV8 kanalında yayınlanan ve en sevilen yarışması olan Masterchef hakkında ortaya çıkan gerçekler izleyenleri şaşırttı.

2020 yılını başarılı bir şekilde kapatan Masterchef yarışması, Serhat Doğramacı'nın 1. olmasıyla finalini yaparak sezonu kapatmıştı.

Yarışma içinde yaşanan ve Master Şef ile ilgili tüm merak edilenleri cevaplandıran Serhat Doğramacı, çok dikkat çeken ilginç bir video yayınladı. Ancak  Serhat Doğramacı şimdiye kadar ne bir araba alabilmiş, ne başka bir şey alabilmiş...

Basit bir şekilde şampiyon olacağım

Masterchef yarışması bittikten sonra özellikle Masterchef hayranlarında derin bir boşluk olmuştu. Reyting sayesinde uzun bir süre yayında kalmasıyla seyircinin heyecanı artırmak ve memnun edebilmek adına Acun Medya bir çok yerde yayın yaparak izleyicilerle buluşturdu. Yarışmaya katılan Serhat Doğramacı ise "Basit bir şekilde şampiyon olacağım" sözleriyle Mehmet Şef'i çıldırtmış ama yine dediği gibi 'Basit bir şekilde şampiyon' olmuştu.
Serhat Doğramacı, Masterchef hakkında merak edilen sorulara cevap verdi. Kendisini en çok zorlayan yemekten, arabanın ne olduğuna kadar birçok soruya cevap verdi. Bu sorular doğaçlama sorulardı ve sosyal medya tarafından en çok merak edilen sorulardan biriydi. Araba hakkında verdiği cevap ise hem takdir topladı hem de şaşkınlık yarattı. İşte tüm merak edilenler!

Yarışmanın arka planında yaşanılanları anlatan Serhat, yarışmadaki jüri üyesi şeflerin kimseye ayrıcalık yapmadığını söyledi. Ayrıca kendisinden daha fazla şampiyonluk hak eden kimsenin olmadığını fakat Emir ve Barbaros'un kendisine rakip ve şampiyonluğa aday olduğunu söyledi. Arabayı ise hala alamadığını söyleyen Serhat, insanları şaşkına çeviren bir açıklamada bulundu.

Evet, Arabayı ortadan ikiye bölmüş!

Masterchef  Yarışmasının 2020 Şampiyonu olan Serhat Doğramacı, Masterchef yarışmasında rakip olarak gördüğü Barbaros ile arabayı ikiye böldüğünü söyledi. Jeep Renegade marka aracı hediye eden Masterchef  Yarışmasının sahibi Acun Medya bu konuda çok titiz davrandığını söyleyerek, en kısa zamanda 6 ay veya 1 yıl içerisinde aracı alacaklarını dile getirdi.

Masterchef diğer yarışmacısı olan Uğur diskalifiye olması hakkında şunları söyledi; "Doğru ve yerinde bir karardı. Eğer Acun Medya ve yapım bunu görmezden gelseydi, kendilerine saygısızlık yapacaklardı. Uğur için zaten elinden geleni yaptılar. 'Bir can için her şeye değer' dediler bana yapım. Ben doğru bulmamıştım ama öyle. O zamanın şartlarına göre oldukça yerinde bir karardı" 

Masterchef 2020 Şampiyonu Serhat Doğramacı'nın yaptığı samimi soru cevap yayını buradan izleyebilirsiniz

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı