Masterchef yayından kaldırılıyor mu? 2021 sezonu olacak mı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye sevenleri tarafından büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. . İzleyicilerin en merak ettiği soruların başında ise Masterchef'in yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı yer alıyor.

İzleyici kitlesi bu durumdan ötürü Masterchef Türkiye’nin 2021 yılında yayınlanıp yayınlanmayacağını büyük bir merakla bekliyor. Masterchef Türkiye büyük bir başarıyla finale doğru adım adım gidiyor.

Bir magazin sitesinin haberine göre; son günlerde önüne çıkan ifşa şokları, yarışma programının seyrini alt üst etmiş durumda. 

2021 SEZONU OLACAK MI?

“Masterchef yayından kaldırılıyor mu? 2021 sezonu olacak mı?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İfşa şoklarından dolayı yarışma programının gidişatının çok da iyi olmadığını gören izleyici kitlesi sosyal medyada kaos çıkardı. Programın yayınlanıp yayınlanmayacağını merak eden milyonlarca kişi ayaklandı.

Masterchef Türkiye, geçtiğimiz haftalarda ifşa krizleriyle çalkalandı. Bu durumun yaşanmasının ardından Acun Ilıcalı duruma el atarak krizi sessiz bir şekilde halletmişti. Milyonlarca kişi bu durumun nasıl düzeldiğini anlamaya çalışmış fakat anlayamamıştı. Acun Ilıcalı’nın sessizce hallettiği ifşa şokları bir anda son bulmuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

İşte Netflix'in enleri!: Peki, hangi yapımlar en çok izlendi?
Beyaz ekmekten vazgeçemeyenler için büyük müjde!: Daha sağlıklı bir beyaz ekmek geliyor!
420 Metrelik Dünyanın En Derin Mavi Çukuru!
Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'
Tamı tamına 5 bin kişi onun için sıraya girdi!: Böylesi görülmedi!