Masumiyet dizisi iddialı girişini arkada bıraktı! Dizi reytinglerde erimeye hatta çakılmaya başladı! Eskisi gi

Ekranların gözde dizilerinden olan Masumiyet, seyircisini hiç beklenmedik bir sonuçla şaşırtmayı başardı. Sevilen dizi henüz 7. bölümü geride bırakırken kısa süre içinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı ve sosyal medyadan da aynı ölçüde destek görüyor

FOX TV’nin iddialı yapımları arasında yer alan ve başarılı kurgusu ile izleyiciyi içine çekmeyi başaran Masumiyet, bu sefer şaşırtıcı bir gerçekle beklenmedik bir adıma imza attı. Sevilen dizinin bu gerçeği ise sosyal medyada seyircilerini bir araya getirdi. Bu sonuç karşısında izleyiciler başta şaşırırken tepkilerini de dile getirdi.

Başrollerinde; Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın gibi dev oyuncu kadrosunun bulunduğu Masumiyet dizisinde ortaya çıkan bu gerçek dizi dünyasında benzeri görülmemiş bir durumdu. Her geçen gün hikayesinde çok kritik değişimlerin yaşandığı Masumiyet dizisi buna rağmen üzücü gerçeğe engel olamadı.

Masumiyet dizisinin hikayesi gün geçtikçe daha detaylı hale geliyor. Son haftalarda sevilen dizinin gösterdiği bu başarı ise ne yazık ki reyting tablolarına yansımadı. Bahar’a ihanet eden Timur, onu herkesin önünde küçük düşürecek, paragöz birisi olarak gösteriyor.

Reytingler düşüyor mu?

Masumiyet dizisi son haftalardaki hikayesinde yaptığı inanılmaz kritik hamleler diziyi çok boyutlu hale getirirken, bu durumun seyirci karşısında pek de değer görmemesi ise herkesi şaşırttı. Son açıklanan reyting rakamlarında diziden inanması güç sonuçlar çıktı. Bir taraftan son dönemde hikayesinde yaptığı önemli değişimlerle senaryosu zenginleşirken Masumiyet dizisi, bu başarısını reytinglerde gösteremedi.

Dizide son yaşanan gelişmelerde ise; Ela bir süreliğine dinlenmek için gittiği tatil mekanında bir anda İlker ile karşılaşır. Ela’yı kaybetmek istemeyen İlker, bu sevgisinden vazgeçmeyi düşünmüyor. Bu duruma şüpheli yaklaşan Ela ise İlker’e karşı olan hisleri ile hikayeyi daha da karmaşık hale sokuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!