Masumiyet dizisi son bölümüyle izleyici yasa boğdu!

Heyecanlı ve dram sahneleriyle izleyici ekran karşısına kilitlemeyi başaran Masumiyet dizisinde gerçekleşen bir veda diziyi kökünden sarstı.

FOX Tv’de ekranlara gelen ve yayınlandığı günden beri izleyicileriyle arasında bir bağ kurmayı başaran Masumiyet dizisinde flaş bir gelişme yaşandı. Meydana gelen bu olay dizi için ‘’Nasıl devam edecek’’, ‘’Bundan sonra ne olacak’’ gibi soruları gündeme getirdi. Çekimlerini tamamen değiştirmeyi başaracak bu gelişme diziyi temelden sarstı. Oyuncu kadrosu ve derin hikayesiyle çok sevilen dizide çok kritik bir gelişme kaydedildi.

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Masumiyet dizisinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyordu. Ancak yaşanan bu gelişme işle yönetmen koltuğunu bırakan Ömür Atay diziye veda etmeye hazırlanıyor. Bu gelişme dizinin seyrinde muhteşem bir değişime neden olacağa benziyor. Dizinin hayranları şimdiden bir sürü soru sormaya başlamış durumda.

Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi güçlü rakipleriyle reyting mücadelesi veren Masumiyet dizisinin yönetmen değiştirmesi dizinin akıbeti açısından bir sürü soruya neden oldu. Sosyal medyada sıkça tartışılan bu konu hakkında seyirci yeni bölümlerinde ne gibi değişiklikler görecek şimdiden beklemeye başladı.

7. bölümden sonra yönetmen koltuğunu devredecek Atay, Masumiyet dizisine hoşça kal diyecek. Atay’ın ardından gelecek isim ise, Mucize Doktor dizisinde görev alan Aytaç Çiçek rejide bu görevi üstlenmeye hazırlanıyor. Masumiyet dizisinin mevcut yönetmeni Ömür Atay, Almanya'da çekeceği filmin senaryo hazırlıklarına yoğunlaşmak için yapım firması olan Gold Film'le karşılıklı bir şekilde anlaşarak diziye veda edeceği öngörülüyor.

Sevilen dizide meydana gelen bu önemli değişiklik dizinin seyrini nasıl etkileyecek merak ediliyor. Dizinin başından beri anlaşmada yer alan bu madde ile Ömür Atay, Masumiyet dizisinin kurucu yönetmen konumdaydı. 7. Bölüm itibari ile bu görevi devretmeye hazırlanan Yönetmen Almanya’da çekilecek filmi için çalışmalara başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az