Masumiyet'in Ela'sı ihanete mi karıştı! O isim İlayda Alişan için öyle şeyler dedi ki, sosyal medya

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Masumiyet'te Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan hakkında skandal ithamlar yapılmaya başlandı.

Son dönemlerde yıldızı parlayan ünlülerden biri olan İlayda Alişan adının Halit Can Sarı ile aşk dedikodularına karışmasına bir şey dememişken birde üzerine bu aşkın bir ihanetten doğduğu iddialrı eklenince sosyal medya çalkalanmaya başladı. Ramo dizisinde Vuslat karakterine hayat vererek tanınan Devrim Özkan ise şok açıklamalarda bulundu.

Sevilen oyuncuların yıldızları parlarken ortaya atılan iddialar ise iki isminde hayranlarını şok içerisinde bıraktı. İlayda Alişan ve Halit Can Sarı 'Şampiyon' dizisinde çok güzel bir çifte hayat veriyorlardı. İkilinin hayranları filmden sonra birlikte olmaları için ısrar etmiştiler. Peki, neler oldu da ortalık karıştı?

Devrim Özkan kısa bir süre önce sosyal medya hesabı üzerinden soru cevap etkinliği yaptı. Bir takipçisinin, "Aldatıldın mı hiç? Öğrendiğinde neler hissettin ve nasıl öğrendin?" sorusuna çok ağır bir şekilde yanıt verdi. Cevabında ise İlayda Alişan' ve Halit Özgür Sarı’ya gönderme yaptığını takipçileri düşünmeye başladı.

"Evet aldatıldım. Hem de arkadaşımla... İki tarafta, 'Öyle bir şey yok tabii ki' dedi. Belli bir yaşa gelmiş insanlara şerefi de ben öğretemem bu saatten sonra... Tepkim tabii ki ayrılmak oldu çok sevmeme rağmen. Ama inanın çok sevdiyseniz bile zamanında artık aklına bile gelmiyor isimleri. Hayat devam ediyor. İyi ve şerefli insanlar umarım hâlâ vardır" sözlerini dile getiren Devrim Özkan şok etkisi yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya, Reklam Aşkı İddialarına Tepki Gösterdi: 'Gerçek Hayatta Böyle Şeyler Yok!'
Ajda Pekkan'ın İlk Stadyum Konserinde Sahne Arkadaşları Belli Oldu!
Evinin banyosunda ölü bulmuştu: Yeşim Erçetin gerçeği açıkladı
Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı: Yeni işi çok konuşulacak
Boşanmanın ardından ilk kez konuştu: Burcu Kıratlı’dan Sinan Akçıl açıklaması