Masumlar Apartmanı'nda Esat ve Gülşen öpüştü, seyirciler krizden krize girdi! Bu sahne; milyonları ayağa

TRT1 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı'nın dün akşam ekranlara son bölümü geldi. Birbirinden farklı olaylar yaşanırken Esat ve Gülben'in yakınlaştığı anlar ise seyircide büyük bir şok etkisi yarattı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı başarılı dizinin dün akşam ekranlara 32. bölümü geldi. Dizinin en heyecanlı sahnelerinden biriside Esat ve Gülben'in artık sevgili oldukları sahnelerdi. Esat'ın Gülben'e “Kız arkadaşım olur musun?” sorusunu sorması üzerine milyonlarca izleyici oturdukları yerden havalara uçtu. Peki, o sahnenin güzelliği sırasında göze batan detay neydi?

Gülben uzun bir süredir Esat'tan çok hoşlanıyordu hatta Esat için bir kişiyi dışarıya bile itmiş ve katil olduğunu düşünmüştü. Daha sonra ise Esat'tan vazgeçerek ondan uzaklaşma kararı almıştı. Esat ise Gülben'in içindeki güzelliği sonradan fark etti ve ondan hoşlanmaya başladı. Dün akşam ekranlara gelen son bölümde ise iki isim sevgili oldular.

Gülben'i evine bırakan Esat, birde Gülben'in yanağından bir öpücük almıştı. Gülben ise heyecan ne yapacağını bilemez hale gelmişti. İdrarını tutma sorunu olan Gülben o an heyecandan tutmayacağını düşünmüştü fakat sonunda eve kendini attı. Esat'ın Gülben'i öptüğü anlarda ise çalan bir şarkı seyirciye "Bu ne alaka ya?" sorusunu sordurdu!

Esat'ın Gülben'i öptüğü sahnede çalan o şarkı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki çalan şarkıya benzetildi. Duygusal bir sahnede böyle bir müziğin kullanılması ise seyircilerin sinirlerini çok fena bozdu. Konu hakkında birçok yorum peşe peşe geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı