Mehmet Ali Erbil'in kızı evleniyor mu?

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya da öyle bir yüzük paylaştı ki, takipçileri evleniyor mu diye düşünmeye başladı.

Mehmet Ali Erbil’in kaçış sendromu hastalığına yakalanmasının ardından sağlık durumu hakkında sık sık bilgi veren Yasmin Erbil, daha o zamanlardan konuşulmaya başlamıştı.

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle gündemde en çok yankı uyandıran isimlerden birisi olan Yasmin Erbil, yeni bir paylaşım yaparak tüm dengeleri değiştirdi. Erbil’in yüzük parmağındaki o alyans evliliğin habercisi oldu. Yüzüğün değer ise akılları allak bullak etti.

Sık sık dekolteli paylaşımlar yapan Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda yeni bir paylaşım yapmış fakat dekoltesi babası Mehmet Ali Erbil tarafından sansürlenmişti. Bu olay ise magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Yasmin Erbil’in her dekolteli fotoğrafı gündemde yankı uyandırırken, Kullanıcılar Mehmet Ali Erbil’in tepkisini merak ediyordu. Bununla beraber Yasmin Erbil’in yüzüğü, tüm bilinenlerin unutulmasına neden oldu.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden birisi olan Yasmin Erbil, hesabında yeni bir paylaşım yaparak gündemde adeta deprem etkisi yarattı. Sağ yüzük parmağında yüzük olan ve çekildiği fotoğrafta özellikle yüzüğü göstermeye çalışan Erbil, tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu paylaşımın ardından yüzüğün değerini öğrenenler şaşkınlığına engel olamadı.

Yasmin Erbil’in yüzüğünün değeri ne?

Sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yapan ve paylaşımda sağ yüzük parmağında yüzük olan Yasmin Erbil, tüm dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin yüzüğünün değerinin 50 TL olduğu iddia edilirken öğrenenler ise büyük bir şok yaşadı. Yasmin Erbil’in o yüzüğü sosyal medyanın diline düştü. Peki, Yasmin Erbil evlilik yolunda mı ilerliyor?

Yüzük parmağında yüzükle paylaşım yapan ve akıllara, “Evleniyor mu?” sorusunu getiren Yasmin Erbil, gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Milyonlarca kişi Yasmin Erbil’in o paylaşımının ardından net bir açıklama gelmesini beklemeye başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az