Meral Akşener hakkında ürküten iddia!

Sözcü Yazarı Can Ataklı, AKP'den ayrılarak Meral Akşener öncülüğünde kurulacak olan yeni partiye geçeceği iddia edilen milletvekillerinin FETÖ'cü olarak tutuklanmakla tehdit edildiğini yazdı.Ataklı'nın bugün yayımlanan...

Sözcü Yazarı Can Ataklı, AKP'den ayrılarak Meral Akşener öncülüğünde kurulacak olan yeni partiye geçeceği iddia edilen milletvekillerinin FETÖ'cü olarak tutuklanmakla tehdit edildiğini yazdı.

Ataklı'nın bugün yayımlanan "Baykal doğru söylüyor kepaze olunurdu" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Haber kaynağım 'Saray çevrelerinde Akşener'in kuracağı partinin etkili olmayacağı yönünde bir inanç var. Çünkü öncelikle bu partinin kurulacağına inanmıyorlar, ikincisi kurulsa bile bunun AKP'ye zarar vereceğini hiç düşünmüyorlar' dedi.

Ben de 'Peki nasıl bu kadar eminler ki?' diye sordum.

Devam etti; 'Bu partinin başarılı olması için AKP'den milletvekili koparması lazım. Erdoğan son zamanlarda niye partisine yönelik ağır eleştiriler getiriyor? Kopmaların önüne geçmek istiyor. El altından pazarlıklar yapılıyor. Gitmesi istenenlere (Kendi rızanızla gidin ve sessiz olun, aksi takdirde FETÖ'den bir girersiniz, sonra çıkamazsınız) deniyor. Bu koşullarda AKP'den yeni partiye geçmeye kalkan herkes anında FETÖ'cü olarak tutuklanabilir. Söylesene bu koşullarda kim ne yapabilir ki, herkes canını kurtarma derdinde.'

Ankaralı haber kaynağıma 'Saray böyle düşünüyor olabilir ama siyaset bir anda çok farklı sonuçlara yol açabilir, bence bu kadar sakin değillerdir" dedim. O da "Haklısın ama bana göre korkmamalarının asıl nedeni Akşener'i harekete geçtiği an boğacaklarına inanmalarıdır. Tedbirini çoktan almışlardır. Mahkemeler bile hazırdır' cevabını verdi.

Bakalım göreceğiz, çok az kaldı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Korkulan gerçekleşti: Ne yazık ki, Türkiye haritası yeniden kıpkırmızıya boyandı!
DSÖ Avrupa Direktörü Kluge dikkat çeken uyarı: 'Bir sonraki pandemi' olarak nitelendiriyor!
Türkiye gri listeden çıkıyor mu? FATF yetkilileri araştırdı
Alıç sirkesinin bilinmeyen etkisi: Birçok kişi sadece elma sirkesini kullanıyordu
Milyonlarca emeklinin beklediği haber: Yeni yasa geliyor!