Metrobüs yoldan çıktı: 11 yaralı

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Karayolundaki araçları altına alan metrobüs ancak iki katlı bir otobüse çarparak durabildi. Kaza sırasında metrobüste bulunan yolcular; bir kişinin şoförle tartıştığını...

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Karayolundaki araçları altına alan metrobüs ancak iki katlı bir otobüse çarparak durabildi. Kaza sırasında metrobüste bulunan yolcular; bir kişinin şoförle tartıştığını ardından da şemsiye ve tekmeyle şoföre saldırdığını, bu sebepten dolayı da metrobüsün kontrolden çıktığını iddia etti. 

KAZA YERİNDEN KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER

İBB: YOLCULARDAN BİRİ SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan Metrobüs, yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobile ve bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambülanslar 6 dakika içerisinde olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun Metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydan geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği: Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi.

METROBÜS YOLCULARI: YOLCU-ŞOFÖR TARTIŞMASI SIRASINDA OLDU

Metrobüsün yolundan çıkıp D-100’e daldığı ve çok sayıda aracı altına aldığı kazanın bir yolcu ile şoförün tartışması sırasında meydana geldiği öğrenildi. Kaza sırasında metrobüste bulunan yolcular ''şoförle tartışan bir yolcunun şoföre şemsiye ve tekmeyle vurduğunu’ söyledi.

Polis sürücüyü darp ederek kazanın yaşanmasına neden olan kişiyi gözaltına aldı.

'YOLCU SÜRÜCÜYE SALDIRDI' İDDİASI

Kaza sırasında metrobüste bulunan yolcular; bir kişinin şoförle tartıştığını ardından da şemsiye ve tekmeyle şoföre saldırdığını, bu sebepten dolayı da metrobüsün kontrolden çıktığını iddia etti.

Görgü tanığı kazayı böyle anlattı:

Polis kazanın yaşanmasına neden olan iddia hakkında inceleme başlattı.

Kaza anı güvenlik kamerasında

Metrobüsün yoldan çıkma anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye böyle görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yurtta hava durumu nasıl?
Çayı böyle içenler bıraksın: Kansere neden olabilir!
İşte dünyanın en iyi yoğurtlu yiyecekleri!
Tuvaletinizi ne sıklıkla temizlemelisiniz?
Hemen bırakmanız gereken 5 zehirli sabah alışkanlığı!