Metrodaki bıçaklı saldırganın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kapı dedektörünün kırmızı alarm verdiği görülüyor.

İstanbul’da Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda tartıştığı kadına bıçak çekerek, hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan, hakkında 18 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenen Emrah Yılmaz’ın metrodaki yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yılmaz’ın geçişi sırasında kapı dedektörünün kırmızı alarm uyarısı verdiği tespit ediliyor.

Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda tartıştığı Senanur Damgacı ve annesine bıçak çekerek, hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklanan Emrah Yılmaz hakkında “silahla kasten yaralamaya teşebbüs”, “silahla kasten yaralama”, “hakaret”, “zincirleme şekilde silahla tehdit”, “halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla silahla tehdit” suçlarından toplamda 6 yıl 7 aydan 18 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti. Emrah Yılmaz’ın saldırı anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

CİHAZ SİNYAL VERMİŞ

Şüpheli Emrah Yılmaz’ın istasyonun giriş kısmındaki kapı dedektöründen geçişi sırasında, cihazın kırmızı sinyal verdiği görülüyor. Metrodan inen şüphelinin geri döndüğü ve bir süre istasyon durağında beklediği kameralara yansıyor. Olaydan sonra istasyondan ayrılan şüphelinin metro istasyonunda sigara içtiği görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Birce Akalay bu yıl Cannes'ın onur konuklarından olacak!
Sado-Mazo Filmi Ortaya Çıkınca Veliler Ayaklandı! Açığa Alındı!
Sağlık İçin Lezzetli İkiliden Güç Alın: Sumak ve Yoğurt!
Sağlık Riski mi, Moda mı?
Meteoroloji’den 18 kente sarı kodlu uyarı