'Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?' demişti... Öykü Çelik'ten yeni açıklama

Son dönemde peş peşe katıldığı ev partileriyle gündeme gelen ünlü oyuncu Öykü Çelik, mini etekle ilgili açıklamasının yanlış anlaşıldığını söyledi.

Öykü Çelik büyük tepki çektiği partinin ardından korona virüs testi yaptırdı. Sosyal medyada kendisini linç edenleri ti’ye alan çelik, “negatif” çıkan korona test sonucunu sosyal medyadan şu yorumla paylaştı: “Aynen partilerden bulaştı kovid aslında, ev partisinden daha çok restoranlarda falan müzik dinledik. En çok oralardandır..”

Oyuncunun daha sonra katıldığı Cihan Şensözlü’nün YouTube programında “Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu?” açıklaması ise duyanları şoke etti. Çelik bir kez daha tepkilerin odağında yer aldı.

Öykü Çelik geçen salı ise yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülen iş insanı İsmail Berhan’ın Bebek’teki yalı dairesinden çıktı. Çelik, erkek arkadaşının şoförünün kullandığı araçla anadolu yakasında bir hastaneye gitti. Ünlü oyuncu kameraları karşısında görünce şaşırdı. Daha önce bir operasyon geçirdiğini belirten Öykü Çelik, hastaneye bu nedenle kontrole gittiğini anlattı.

Çelik, mini etekle ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü. Çelik aracıyla seyahat ettiği İsmail Berhan’la sevgili olup olmadığı sorusuna ise yanıt vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
Et ve Süt Ürünleri Uzun Ömürlü Olsun! Pratik Muhafaza Yöntemleri
Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
Haziran ayına kadar köşeyi dönecek 4 burç: Bir anda zengin olacaklar
Yapay zeka, ünlü Raphael şaheserinde saklı gizemli detayı tespit etti