MSB Duyurdu: Pençe-Kilit'te Askerimiz Şehit Düştü!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu şehit oldu.

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu. Vatan için canını feda eden Zorba'ya rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 22 Mayıs 2024 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Söz.Er Vedat ZORBA, bölücü terör örgütü mensupları tarafınca öncesinden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu vakada yaşamını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.