Müezzinoğlu başkanlığı böyle savundu: Erdoğan neticede fanidir

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi’de düzenlenen "Rumeli-Balkan Buluşması" etkinliğinde konuştu. 16 Nisan'daki referandumla ilgili konuşmasında 'Hayır' diyenlere tepki gösteren Müezzinoğlu,...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sultangazi’de düzenlenen "Rumeli-Balkan Buluşması" etkinliğinde konuştu. 16 Nisan'daki referandumla ilgili konuşmasında 'Hayır' diyenlere tepki gösteren Müezzinoğlu, “Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına ''hayır deyin’ diyerek çıkıyor. Niye ''hayır’, senin tuzakların devam etsin diye mi. Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma" dedi.

Sultangazi Sahra Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı toplantıya AKP İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda referandum süreciyle ilgili konuşan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, "Milletin yüzde 50’sinden fazlası ne diyorsa o olacak. Bunun karşısında nasıl durursun. Daha güçlü milli irade, daha güçlü bir milletin sistemi olacak. Çünkü bugüne kadar milletin sistemi değildi. Ne zaman isterlerse milletin ümüğünü sıkacaklar ama onlara kimse dokunmayacak. Yok kardeşim, millete kimse dokunmayacak. Millet ne istiyorsa o olacak. Onun için ''bu tarihi bir dönüşümdür’ diyoruz" dedi.

'TAYYİP ERDOĞAN DİKTATÖR OLACAKMIŞ'
'Hayır' kampanyasını eleştiren Müezzinoğlu, "Bunlar hiç utanmadan, sıkılmadan milletin karşısına ''hayır deyin’ diyerek çıkıyor. Niye ''hayır’, senin tuzakların devam etsin diye mi? Tayyip Erdoğan diktatör olacakmış… Yahu arkadaş, komik olma. Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden bugüne hep seçimle geldi. Milletten başka kimseye eyvallahı olmadı. Hep milletin huzurunda'' diye konuştu. 

'TAYYİP ERDOĞAN NETİCEDE FANİDİR'
Vatandaşlara referandumda ''evet’ oyu kullanmaları çağrısında bulunan Müezzinoğlu, "Ne olur, bu bir siyasi parti seçimi değil, bu milletin geleceğinin seçimidir. Bu büyük milletin dünyaya ''ben de varım’ deyişidir. Dolayısıyla bir seçimin ötesinde bir şeydir. Tayyip Erdoğan’la alakası yoktur. Tayyip Erdoğan neticede fanidir ama millet bakidir" dedi.

O konuşmada şöyle: 
 

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!