Müge Anlı Türkiye'yi ayaklandırdı! Canlı yayında sinir krizine girdi, hayranları milyonlarca destek mesaj

Müge Anlı ile Tatlı Sert, ATV ekranlarında milyonlarca kişi tarafından izlenmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının sevilen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te kayıp vakaları, çözülemeyen cinayetler ve daha birçok olay gündeme geliyor ve çözülüyor!

Ekranlara gelen son bölümde yaşananlar, herkesi şaşırttı! Müge Anlı sonunda canlı yayında sinirden deliye döndü! "Dalga geçiyorsunuz" diyen Anlı; sözleriyle resmen taş üstünde taş bırakmadı. Ekranları başında izleyenler ve o esnada stüdyoda bulunanlar o sözler karşısında şok geçirdiler, darmaduman oldular! Canlı yayında dert yanan damatlar karşısında açıklama yapan aracı kadın Müge Anlı'yı resmen çıldırttı...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her gün olduğu gibi bugün de bir hayli ilginç olaylar yaşandı. Sahte gelinler tarafından dolandırıldıklarına dair iddialar altına imza atan damatlar, canlı yayında Anlı'ya dert yanarak yardım istedi.

İki kez dolandırılan ve toplam olarak 100.000 TL'sini kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt isimli gencin annesi Müge Anlı'da; paralarını geri istediklerini ve suçluların cezalandırılmasını talep ettiklerini ifade etti.

Sahte gelin skandalında ismi geçen aracı kadın ise yaptığı açıklamalarla herkesi şok ederken, Müge Anlı'yı delirtti! İşte detaylar...

Oldukça rahat tavırlar sergilemesiyle dikkatleri üzerinde toplayan Özden Kum'un açıklamaları karşısında Anlı resmen çileden çıktı.

Anlı, "Yani benimle dalga geçiyorsunuz da, umurunda mı derseniz hayır hiç umurumda değil ama kendimi zor tutuyorum" dedi. Devam eden Anlı; "Sizin de kalbinizi kırmak istemiyorum, hukuk ne olacağına karar versin, siz sadece dalga geçiyorsunuz, birtek benle değil, milyonları kandırıyorsunuz" dedi.

Yine devam eden Anlı çok yüksek bir ses tonuyla; "Hanımefendi niye buna bulacağınız 20 yaşındaki kız, bir tane çerez için gelsin Gaziantep'ten Kahramanmaraş'a? Siz hala şunu yapmaya çalışıyorsunuz." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı