Müge Anlı'da sinir krizi geçirtecek dakikalar yaşandı!

Müge Anlı'da sinirler zirveye ulaştı. Evini bırakıp başka kadına kaçan koca canlı yayına geldi. Sonrasın da olanlar oldu...

3 aydır ortalarda gözükmeyen Sevgi Hanım’ın eşi Davut Bey, karısının evden gittiğini ve onu şoförü Muammer’in kaçırdığını ifade etmişti. Milyonlarca kişi Sevgi Hanım’ın istemeyerek kaçtığını düşünüyordu. Fakat olay tam tersine bir seyir gösterdi. Müge Anlı'nın yayınlanan yeni bölümünde programa gelen Sevgi Hanım, son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. O açıklama Türkiye gündemini yerle bir etti.

Şoför Muammere kaçtığı söylenilen Sevgi Hanım’ın 5 çocuğu ve 4 torununu ortada bırakarak başka bir adama gitmesi, izleyiciden tepki almasına neden olmuştu. Fakat bir detay daha vardı ki o da Muammer Bey’in Sevgi Hanım’dan tam 14 yaş küçük olmasıydı. Bunun yanı sıra Davut Bey, Muammer’in Sevgi Hanım’a muska yaptığını iddia etmiş ve daha sonra yalan söylediği ortaya çıkmıştı.

Müge Anlı’nın yayınlanan yeni bölümünde stüdyo adeta karıştı. 35 yaşındaki Muammer Bey’in eşi Semiha Hanım, canlı yayında Sevgi Hanım’a son derece can alıcı laflar söyledi. Fakat Sevgi Hanım’ın taviz vermediğini gören izleyici tavrı karşısında sinirlerine engel olamadı.

“Ben Muammer’i kaçırdım!”

Müge Anlı’nın dün yayınlanan yeni bölümünde Sevgi Hanım Muammer Bey hakkında, “Biz birbirimize çok aşığız. Denizlerin suları kuruyana kadar birbirimizi seveceğiz!” sözlerini dile getirmişti. Bugün yayınlanan yeni bölümde ise Muammer Bey’in kendisini kandırmadığını ve ona gerçekten aşık olduğunu belirten Sevgi Hanım, “Muammer beni kaçırmadı. Ben Muammer’i kaçırdım!” sözlerini dile getirdi. Milyonlarca kişi bu sözler karşısında büyük bir şok yaşadı.

Sevgi Hanım’ın dile getirdiği sözlerin ardından stüdyoda adeta sinir krizi geçiren Semiha Hanım, Sevgi K’nın üzerine yürüdü. Konu hakkında Sevgi Hanım’a laf söyleyen Semiha, “Sen hiç utanmıyor musun ya? Buradan sana bir uçarım var ya!” sözlerini dile getirdi. Sevgi Hanım ise “Utanmıyorum!” diyerek gündemde büyük bir yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı