Müge Anlı'nın canı ciğeri 'Öldü'! Programda olmayınca olaylar öyle sarpa sardı ki, açıklama yap

ATV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son zamanlarında Avukat Rahmi Özkan'ın yer almaması, bazı internet siteleri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından iddia edilmeye başladı.

ATV ekranlarının en sevilen programında avukat olarak bulunan Rahmi Özkan, programda birkaç bölümdür yer almıyordu. Bu yüzden akıllara programdan ayrılmış olacağı gelmişti fakat birçok haber sitesi konu hakkında; "Rahmi Özkan vefat etti", "Rahmi Özkan öldü" iddialarını atınca olaylar sarpa sardı.

Rahmi Özkan'ın öldüğünü düşünen hayranları ise, Özkan'a binlerce "Allah rahmet eylesin" mesajlarını atınca Rahmi Özkan durumu açıklamak zorunda kaldı. Olayın iç yüzünü paylaşımında anlatan Rahmi Özkan, bu tür haber sitelerine sitem etti.

"Birkaç günden beri rahatsızlığım nedeniyle evimde tedavi amaçlı dinliyorum. Şükürler olsun ki önemli bir sağlık problemim yok. Ancak bazı sosyal medya kuruluş ve yetkilileri sağlığım hakkında yalan yanlış haberlerle benim yaralı olduğumu, hastanede ve de bakım yoğun bakımda yattığımı ve öldüğümü ifade etmişlerdir." paylaşımı yapan Rahmi Özkan dikkatleri üzerine çekti.

“Düşünün ki bu haberler dünyanın ve Türkiye’mizin her tarafındaki dostlarım yakınlarım ve sevenlerimi ne duruma düşürmüştür. Neyse önemli olan hepimizin sağlığı inşallah önümüzdeki pazartesi günü televizyon programında siz dostlarımla olacağız. Sağlıklı günler." notunu düşerek aslında olayın ne olduğuna da açıklık getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor