Müge Anlı'nın programı neden yayından kaldırıldı?

Ekranların sevilen programı Müge Anlı büyük şok yaşadı. 12 Şubat'ta ekranlara gelen program biran da ortadan kayboldu. İşte detaylar..

Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Bu bölümleri kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler ise 12 Şubat tarihli videoya ait herhangi bir detay bulamadı. Sadece Youtube kanallarından değil aynı zamanda ATV sitesi üzerinden de yayından kaldırılması büyük bir merak uyandırdı.

12 Şubat tarihli bölümü izlemek isteyen seyirciler karşılarına çıkan iddialar karşısında büyük bir şok yaşadı. Karısı Sevgi Hanımın kaçırıldığını iddia ederek canlı yayına katılan Davut Kıranlı’nın intihar ettiği ortaya atılan iddialar arasındaydı ki bu sabah yeni bir iddia ortaya atıldı.

Ekranların en sevilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yayınlanan yeni bölümde Davut Kıranlı’ya ait herhangi bir bilgi verilmedi. Haberi alkan seyirciler saatler 10.00’ı gösterdiğinde televizyonlarını açtı fakat Müge Anlı çıkan iddialara herhangi bir yanıt vermeden programının konusundan VTR’ler ekranlara getirdi.

Davut Kıranlı öldü mü, öldürüldü mü?

Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı konular arasında yerini alan Davut Kıranlı hakkında ortaya atılan iddialar milyonları şok etti. Çıkan iddialardan ilki Davut Kıranlı’nın canına kıydığı yönünde olmuştu. Fakat bir başka iddia sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gelen iddialar doğrultusunda Davut Kıranlı, Sevgi Kıranlı’nın abileri tarafından öldürüldü.

Henüz iddia aşamasında olan bu yeni gelişme milyonları şoka uğrattı. İddialara göre; Sevgi Kıranlı’nın abileri “Eğer Sevgi’yi getirmezsen seni yakarak öldürürüz” sözleriyle tehdit etti. Doğruluk payı net olmayan bu iddianın yanında Davut Kıranlı’ya ne olduğu da henüz bilinmiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az