Murat Boz ve Aslı Enver barıştı mı?

Murat Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla akılları karıştırdı. Aslı Enver'e gönderme mi yaptı yoksa barıştılar mı? İşte detaylar...

Şarkıcı Murat Boz, yakın dostu Yağız Aksu'nun doğum gününü Instagram'dan yaptığı paylaşımla kutladı. Ünlü şarkıcının Aslı Enver aracılığıyla tanıştığı arkadaşının yeni yaşını kutlaması, Enver'le barışma iddialarını yeniden gündeme getirdi.

İlişkilerini bitirdikten sonra her yaptıkları olay olan Aslı Enver ve Murat Boz, hayranları tarafından sosyal medyada sık sık konuşulup, fotoğrafları yan yan getiriliyor. Aslı Enver'in de geçtiğimiz hafta Murat Boz'un yanlışlıkla bir hayran sayfasını takip etmesi, barışma iddialarını yeniden gündeme getirmiş, hayranlarını sevindirmişti.

Barışma iddiaları yeniden gündeme geldi

Bu olayın ardından ikili bu kez Boz'un paylaşımı ile konuşuldu. İkilinin hayranları, ünlü şarkıcının, Aslı Enver aracılığıyla tanıştığı arkadaşı Yağız Aksu'nun doğum gününü kutlaması sonrası hareketlendi. Hayranları, "Sizi ancak Yağız bir araya getirir.", "Lütfen onları barıştır." şeklinde yorumlar yaptı.

Ünlü şarkıcının paylaşımı çok konuşulmuştu

Geçtiğimiz hafta Murat Boz, sosyal medya hesabından, "Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı..." notuyla bir fotoğraf paylaşmıştı. Boz'un takipçileri bu paylaşımı Aslı Enver'e yorarak, "Murat, Aslı Enver'e mesaj yolluyor." yorumları yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!