Müzisyen Kerem Görsev de oyunu açıkladı

Dünyaca ünlü caz müzisyeni Kerem Görsev babasının 12 Mart darbesinde polisler tarafından evden alındığını hatırlatarak, "Polisler gelince mahalleye utanırdık biz, halbuki utanacak bir şey değilmiş bu. Benim babam fikir suçlusuymuş,...

Dünyaca ünlü caz müzisyeni Kerem Görsev babasının 12 Mart darbesinde polisler tarafından evden alındığını hatırlatarak, "Polisler gelince mahalleye utanırdık biz, halbuki utanacak bir şey değilmiş bu. Benim babam fikir suçlusuymuş, söylediklerinden, yazdıklarından yargılanan bir insanmış" dedi.

Cumhuriyet’ten Emrah Kolukısa’ya konuşan Görsev, Batı’ya bakan, modern bir Türkiye tahayyülü olduğunu dile getirerek, referandumla ilgili "Valla bir kere çok rahat rahat ''Evet’çıkmaz" diye konuştu.

Referandumda ''Hayır’ diyeceğini söyleyen Görsev, bunun gerekçesini de "Bir de mesela 18 yaşında milletvekili olma meselesi var… Ne olacak yani okulunu mu bırakacak bu çocuk? Uzaktan kumandalı robot gibi, biat edecek adam mı olacak bunlar? Olmaz. 18 yaşında hâlâ bir çocuktur bu insan. Eğitimi yok, kişiliği oturmamış. Buna ''Hayır’ diyorum ben" sözleiryle anlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar'da Mesut ve Hüsnü Çoban Buluşması Ekrana Kilitledi!
TBMM, Fahiş Fiyatlarla Mücadele ve Uluslararası Anlaşmaları Ele Alıyor
Türkiye Genelinde Bulutlu Hava: 18 İl için Sarı Kodlu Uyarı!
İstanbul'daki 1 Mayıs Gösterilerinde 65 Şüpheliden 38'i Tutuklandı
Kadın Cinayetleri Raporu: Evli Kadınların Yüzde 59'u Eşleri Tarafından Öldürüldü