Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi Kaos hakkında açıklama yaptı

Yıllara meydan okuyan ve günümüzde hala oldukça ses getiren yapımlardan birisi olan Kurtlar Vadisi hakkında günden güne yeni haberler çıkmaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin eski bölümlerini izlemeye devam ettiklerini söyleyen milyonlarca kişi dizinin yeniden yayınlanmasını bekliyor ve neler olacağını merak ediyordu. Öyle ki bu istek son zamanlarda sosyal medyanın diline düştü. Kurtlar Vadisi Kaos’un başlayacağı iddiaları ve kadrosunda yer alacak olan oyuncular herkes tarafından belli olmuştu. Fakat bir iddia olarak. Necati Şaşmaz ise çelişkili bir açıklamada bulundu.

Kurtlar Vadisi Kaos hakkında Necati Şaşmaz’la görüşen gazeteci Ali Eyüboğlu, “Medyada yazılanlara bakıldığı zaman ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ dizisinin çoktan ekranlarda olması gerekiyordu. Dizi için birçok kanal adı söyleyen seyirci son olarak Show TV’yi belirtmişti. Fakat kanal böyle bir projenin olmadığını söyledi.” ifadelerine yer verdi.

“Necati Şaşmaz’ın açıklamaları, hayranlarını umutlandırdı ama...”

Kurtlar Vadisi Kaos hakkında Necati Şaşmaz’la görüştüğünü söyleyen gazeteci Ali Eyüboğlu, “Show TV öyle bir projesi olmadığını söyledi ve oyuncular bu projeden haberleri olmadıklarını söyledi. Diyeceğim o ki Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos hakkındaki açıklamaları, hayranlarını umutlandırdı. ‘Bir şeyi kırk defa söylersen olur derler’ işte seyircinin demek istediği de bu. Peki nereden mi çıktı bu?” sözlerini dile getirdi.

Kurtlar Vadisi Kaos hakkında açıklamalarına devam eden gazeteci Ali Eyüboğlu, “Kurtlar Vadisi Kaos başlıyor başlığı altında çıkan haberlerin ardından basın danışmanına Necati Şaşmaz’ın konu hakkında görüşünü sordum. Necati Şaşmaz’ın bana verdiği yanıt ‘Bu merak mı? Bumerang mı?’ oldu. Soruya soruyla yanıt vermek evet ya da hayır yerine ‘Havet’ demek. Kırmızı veya yeşil ışık değil sarı ışık yakmak demek!” sözlerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı