Necip Hablemitoğlu suikastı davasında yeni gelişme! Firari şüpheli yakalandı

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun suikastıyla ilgili şüpheli olarak aranan Nuri Gökhan Bozkır, "terör örgütlerine silah sağlama" ve "tasarlayarak adam öldürme" suçlarından aranıyordu. Emniyet ekiplerinin operasyonuyla Bozkır yakalandı.

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olayının şüphelilerinden biri olan Nuri Gökhan Bozkır, "terör örgütlerine silah sağlama" ve "tasarlayarak adam öldürme" suçlarından aranıyordu. Emniyet Genel Müdürlüğü, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucu Bozkır'ı yakaladı.

UYAP ARANMA KAYDI BULUNAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

18 Aralık 2002 tarihinde gerçekleşen Necip Hablemitoğlu suikastının ardından aranan Nuri Gökhan Bozkır'ın, "terör örgütlerine silah sağlama" ve "tasarlayarak adam öldürme" suçlarından UYAP aranma kaydı bulunuyordu. Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucu Bozkır'ın yakalanması, uzun süredir devam eden soruşturmanın önemli bir aşamasını oluşturdu.

TUTUKLANAN ŞÜPHELİ ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLECEK

Yakalanan Nuri Gökhan Bozkır'ın, suçlamalarıyla ilgili olarak adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor. Hablemitoğlu suikastı, uzun bir süredir çözüme kavuşmayan ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran bir olaydı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İçişleri Bakanı: 'Çember-18 Operasyonlarında 81 İlde 4,995 Firari Yakalandı'
Türkiye-Yunanistan İlişkilerinde Yeni Adım: Miçotakis'in Ankara Ziyareti
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'den açıklama: "Pençe’de kilit bu yıl kapanacak"
Ege Denizi'nde Kurtarılan 47 Göçmen Sahil Güvenlik Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
Asker kaçakları polise saldırdı