Nesrin Cavadzade'den İddialı Bikini Pozları Gündem Oldu!

Nesrin Cavadzade son olarak annesiyle tatile çıktı! Tatilden peş peşe bikinili karelerini yayınlayan ünlü oyuncu, nasıl fit kaldığını da anlattı! 20 yıl spor yaptığını iddia eden oyuncu, güzelliği ile adeta büyüledi!

Paylaşımları her zaman gündemde olan ünlü oyuncu Nesrin Cavazade'nin geçtiğimiz yaz  plajda üstsüz güneşlenirken görüntülendiği bu fotoğraflar uzun süre gündem olmuştu. Görünüşe göre ünlü oyuncu, bu anların yayınlanmasının ardından kendini evine kilitleyerek 4 gün boyunca ağladı.

  Yasak Elma dizisindeki Şahika rolüyle tanınan ünlü oyuncu, yaz aylarında ailesi ve arkadaşlarıyla tatile çıktı. Nesrin Cavadzade'nin cesur pozu sosyal medyada takipçileriyle kolaylıkla paylaşılırken, son paylaşımı  dikkat çekti.
 Bikinili videosunu "Uzun zamandır karbonhidratı bıraktım" başlığıyla paylaşan Nesrin Cavadzade, fitness seviyesiyle ilgili yorumlar aldı.
 Ayrıca binlerce beğeni ve yorum aldı.
 Daha önce  estetik ameliyat olmakla suçlanan Cavadzade, "Her türlü gluteni ve şekeri azaltın" dedi ve ekledi: "20 yıl  spor yaparsanız sonunda estetik ameliyatlı gibi olursunuz" benim yaptığım gibi."

" Oyunculuk kariyerinin yanı sıra görünüşü ve güzelliğiyle de ünlenen Nesrin Cavadzade, dizideki rolü kesinleştikten sonra tatile çıktı.
  41 yaşındaki oyuncuya, Ege'deki bir koyda deniz ve güneş keyfi yaparken annesi Feride Cavadzade de eşlik etti.
 Son aylarda dergilere röportaj veren güzel oyuncu, gluteni hayatından çıkararak formunu nasıl koruduğunu ortaya çıkardı. Yıllardır ekmek yemeyen oyuncu şunları söyledi: Hayatımda ekmek yok.
 En son ne zaman makarna yediğimi hatırlamıyorum. Aslında yememeye o kadar alıştım ki, toz halindeki herhangi bir şeyi küçük miktarlarda bile yemek beni hemen rahatsız ediyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.