Niğde'de patates deposu göçtü: 2 ölü 4 yaralı

Niğde'nin merkezine bağlı Çarıklı Köyü'nde bir patates deposunda meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti, 4 işçi ise yaralandı. Kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

NİĞDE'DE PATATES DEPOSU GÖÇTÜ: 2 ÖLÜ, 4 YARALI!

Niğde'nin Çarıklı köyünde bulunan bir patates deposunda meydana gelen göçükte 2 işçi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Yaralıların 3'ünün durumu ağır.

Olay, bugün saat 14:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, depoda çalışan işçiler, patatesleri yüklemek için forklift kullanırken, deponun bir kısmı çöktü. Göçük altında kalan işçiler için ihbarda bulunuldu.

Olay yerine çok sayıda AFAD, 112 Acil Yardım ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, göçük altında kalan işçilere ulaşmak için çalışma başlattı.

Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından 6 işçiye ulaşıldı. 2 işçinin hayatını kaybettiği, 4 işçinin ise yaralı olarak kurtarıldığı belirlendi. Yaralı işçiler, ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı işçilerin 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

VALI YAVUZ SELIM KÖŞGER OLAY YERINDE

Niğde Valisi Yavuz Selim Köşger, olay yerine gelerek çalışmaları inceledi. Vali Köşger, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 işçinin hayatını kaybettiğini, 4 işçinin ise yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.

Köşger, "Kurtarma çalışmaları tamamlandı. Göçük altında kalan başka işçi kalmadı. Yaralı işçilerimizin 3'ünün durumu ağır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı" dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Burdur Belediyesi'nde akraba krizi: CHP'li başkan atama tepkilerine yanıt verdi
AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor