Oflu Hoca Çetin Altay aslen nereli? İbo Show konuğu Çetin Altay kimdir, kaç yaşında?

Karadeniz tiplemeleriyle tanınan Çetin Altay bu akşam İbo Show'a konuk oldu. Çetin Altay kimdir, kaç yaşındadır? Çetin Altay aslen nerelidir?

1 Ocak 1977 yılında İstanbul’da doğan oyuncu,aslen Trabzonludur.Oyunculuk yapmakta ve Sihirli Anahtar ajansı ile birlikte çalışmaktadır. Oyunculuk hayatında birçok dizi ve filmde rol oynamıştır.Oflu Hoca'nın Şifresi,Moskova'nın Şifresi: Temel, Altındağlı, Bana Bir Soygun Yaz, Sümela'nın Şifresi: Temel bunlardan başlıcalarıdır.

Uzun bir dönem Leman Dergisi’nde senaristlik yaptı. Oyunculuğa ise; tiyatroda tek kişilik gösteri olan stand up gösterileri ile başladı. Daha sonra bir tiyatro grubu kurarak doğaçlama oyunlar sergilemeye başladı. Bu oyunlardan sonra da birçok tiyatro oyununda yer aldı.

Leman Dergisi’nden sonra tek başına bir sitcom yazdı. İnternet sitesi olan Mynet’te klipler ve diziler ile dalga geçen videolar çekti. İlk sanal ortamdaki sitcom’u orada yaptı. Bu iş bittikten sonra da Ömer Faruk Sorak ile fındık reklamı çekti. Reklam filmindeki performansından dolayı Mustafa Altıoklar’dan dizi teklifi geldi. “Emret Komutanım” dizisinde oynamaya başladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Sosyal medyada "Bunu deneyin" diyerek paylaştı!
Bu besinler mutluluk hormonlarını tavan yaptırıyor!