Oğluna terlik atan anne ilk duruşmada beraat etti

Denizli’nin Honaz İlçesinde oğluna attığı terliğin ''silah’ sayılması nedeniyle hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 62 yaşındaki Şenay Güzel, ilk duruşmada beraat etti.Denizli 6. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki...

Denizli’nin Honaz İlçesinde oğluna attığı terliğin ''silah’ sayılması nedeniyle hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan 62 yaşındaki Şenay Güzel, ilk duruşmada beraat etti.

Denizli 6. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada, daha önce şikayetçi olan oğlu Halil Güzel, şikayetinden vazgeçtiğini söyledi. İfadesini verirken gözyaşlarını tutamayan Şeray Güzel, beraat kararını duyunca sevindi.

Şeray Güzel, adliye çıkışında, “Beraat ettiğim için mutluyum'' dedi. 

"SİLAH OLDUĞUNU BİLSEM ATMAZDIM"

Oğluna attığı terliğin silah sayılmasına gülerek karşılayan Şenay Güzel, şöyle demişti:
"Kapıma benimle tartışmaya gelmişti. Hakaret edince ayağımdaki terliği fırlattım. Zaten isabet etmedi, evin içinde giydiğim naylon terlik bu, polise gitmiş şikayet etmiş. Ben de ifade verdim. Terliğin silah olduğunu bilseydim, atmazdım. Bu terlik isabet etse ne olacak sanki, yaralamaz, acıtmaz bile. Cezam neyse çekeceğim, terliği silah saymışlar, yapacak bir şey yok. Evladına kızınca terlik atmayan anne var mı ki? Terlikle evladına vurmayan anne bile yoktur."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Yurtta hava durumu nasıl?
Çayı böyle içenler bıraksın: Kansere neden olabilir!
İşte dünyanın en iyi yoğurtlu yiyecekleri!
Tuvaletinizi ne sıklıkla temizlemelisiniz?
Hemen bırakmanız gereken 5 zehirli sabah alışkanlığı!