Para üstü tartışması kanlı bitti: Taksiciyi bıçakladı

Zonguldak’ta bir müşteri, 100 lira değil 200 lira verdiğini iddia ederek taksici ile tartıştı. Para üstünün eksik verildiğini ısrar eden müşteri, tartıştığı taksiciyi bıçakladı.

Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, taksi durağı çalışanı S.Ü. ile müşterisi S.E. durak içerisinde para üstü konusunda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle S.E. kesici aletle S.Ü.’yü yaralarken, R.K.’yi darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı S.Ü.’ye yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınarak özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan S.Ü. 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun baklıma alındığı öğrenilirken, S.E.’nin yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.
Olayın ardından Taksi Durağı Başkanı Ergin Kuzu yaptığı açıklamada ''Olay sabah saatlerinde meydana geldi. Şoför arkadaşımız şahısları gidecekleri yere bıraktıktan sonra durağa dönüyor. Bir süre sonra S.E. durağa geri gelerek para üstünü eksik aldığını iddia ederek tartışma başlıyor. Daha sonra tartışma kavgaya dönüşerek S.E. , S.Ü.’yü bıçaklıyor. R.K.’yi de darp ettikten sonra olay yerinden kaçıyor. Çalışma arkadaşımız S.Ü.4 saat süren ameliyatın ardından durumu ağır olarak yoğun bakıma alındı” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı