Polis iş cinayetlerini protesto eden üniversite öğrencilerine saldırdı

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde bulunan eğitim fakültesi inşaatında geçen hafta yaşanan iş cinayetinde yaşamını yitiren taşeron işçi Ali Çalışkan için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) önünde...

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nde bulunan eğitim fakültesi inşaatında geçen hafta yaşanan iş cinayetinde yaşamını yitiren taşeron işçi Ali Çalışkan için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) önünde toplanan öğrencilere polis saldırdı.

Basın açıklaması yaparak taşeron işçiliği ve iş cinayetini protesto etmek isteyen öğrenciler önce özel güvenliğin, ardından da polisin saldırısıyla karşılaştı.

Evrensel'de yer alan habere göre özel güvenliğin müdahalesi sonrası Mühendislik Fakültesi önüne geçen öğrenciler, açıklamalarını burada yapmak istedi. Mühendislik Fakültesi önünde özel güvenlik ve çevik kuvvetin sert saldırısıyla karşılaşan öğrencilerden 14'ü gözaltına alındı. Polis ve özel güvenliğin Mühendislik Fakültesi içinde açıklamaya katılan öğrencileri tek tek aramaya başladığı ve gözaltı işlemlerini devam ettireceği öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Korkulan gerçekleşti: Ne yazık ki, Türkiye haritası yeniden kıpkırmızıya boyandı!
DSÖ Avrupa Direktörü Kluge dikkat çeken uyarı: 'Bir sonraki pandemi' olarak nitelendiriyor!
Türkiye gri listeden çıkıyor mu? FATF yetkilileri araştırdı
Alıç sirkesinin bilinmeyen etkisi: Birçok kişi sadece elma sirkesini kullanıyordu
Milyonlarca emeklinin beklediği haber: Yeni yasa geliyor!