Rasim Ozan Kütahyalı’dan Ahmet Hakan’a yanıt

Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü yazısında kendisini hedef alan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a yönelik, "Bunları kendine sen yaptın kardeşim, suçluyu aynada ara" diye seslendi.

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Hakan, bugünkü yazısında, "Ayşenur Arslan'ı hapse atıyorlardı, biz devreye girdik; Uğur Dündar 28 Şubat soruşturmasında korkuyordu, bizi aradı!" diyen Rasim Ozan Kütahyalı'yı isim vermeden eleştirdi. Hakan, "Devletin acilen bu şahsı kenara çekip, şu iki şeyin hesabını sorması lazım: Bir: FETÖ zamanı ‘Tutuklanacak’ diyerek ortalığı terörize ediyordun. Hele gel bakalım. Önce bunun bir hesabını ver. İki: Sen kimsin ki devlet, senin ricanla hareket etsin. Türk hukuk sistemine hakaret etme cüretini nereden buluyorsun. Bunun da hesabını ver" ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı sosyal medya hesabından Hakan’a yanıt verdi. “Ahmetçim tüm karakterini ve haysiyetini bitirdiğimi düşünüyorsun. Seni en yakınların gözünde bile bir ‘yaşayan ceset’, ‘şerefini satmış kalem’ haline getirdiğime inanıyorsun. O yüzden bana kinini anlıyor ve hoşgörüyorum” diyen Kütahyalı, “Ama bunları kendine sen yaptın kardeşim. Suçluyu aynada ara” diye ifade etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor
İYİ Parti'den istifa etti sonrasında CHP'ye geçti!
DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi
Hülya Avşar'dan sonra ayrıldı! İrem Derici, Gökhan Fırat’ı her yerden sildi!